Muut sivut

perjantai 27. marraskuuta 2015

Se fiilis...

...jonka takia haluan ratsastaa. Viime aikoina meidän treenit, varsinkin hypyt on menneet vähän niin ja näin. Toisin sanoen on tehnyt hetkittäin jo mieli heittää hanskat tiskiin. Ei siis oikeasti. Mutta kuitenkin. :D No, nyt en aio kirjoittaa romaania, kuten viime postauksiin. Arvatkaapa mitä... Nyt saatte vanhan kunnon treeni postauksen!
   Valmennus oli jo viikko sitten torstaina, mutta hällä väliä. Pakko siitä on kirjoittaa, ihan pakko! Meinasin laskeutua selästä jo ennen kun pääsimme kentälle. Nikke jo karsinassa pyöri ympyrää ja steppasi. Selkään pääsin neljännellä yrityksellä, kun sain Niken viimein pysymään tuolin vieressä. Mutta sitten. Hevonen ei halua mennä kentälle. Pohkeista pakitetaan, sanoi Nikke. Näpäytetään raipalla, lopputuloksena se, että hevonen seisoo kahdella jalalla, kuski yrittää pysyä epätoivoisesti selässä. Loppujen lopuksi kentälle päästään, kun Kata tuli raahaamaan Niken sinne. No, jokainen tyylillään. Käynti oli töksähtelevää, samoin ravi. Meinasin jo tulla alas selästä, sanoa, että en ala tällä mitään tekemään. Hyvä että en. 
  Sillä heti, kun siirryttiin esteille, heti kun käänsin ensimmäisille esteelle, koko hevonen muuttui. Se siirsi painoa takaosalle, laukkasi rytmikkäämmin. Halusi hypätä.
   Esteet nousivat yli 80cm. Ensimmäistä kertaa, tiesin, siis tiesin, miten sitä hevosta kuului ratsastaa. Paikst onnistui, ja osasin ratsastaa niille. Ja laukat. Ei kertaakaan vastalaukkaa esteeltä laskeutuessa.  
  
Se on huippu, se hevonen. Nikke siis. Elämäni hevonen. Jota rakastan. Ja tämän fiiliksen takia, haluan ratsastaa, ylä-tai alamäistä huolimatta. Nämä päivät muistuttavat minua, kun mikään ei suju. Sen fiiliksen takia, en halua lopettaa. En luovuttaa. Ja näin ei tule koskaan tapahtumaan, sillä aina on niitä päiviä, jolloin saa sen tietyn fiiliksen päälle. <3

2 kommenttia:

  1. Tää ulkoasu on paljon parempi kun edellinen♥ Tää teksti näkyykin nyt paremmin! ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, hyvä jos näkyy nyt ja kiva jos tykkäät! :D

      Poista