Muut sivut

keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Luukku 21

Viimeinen osa varustepostauksesta, eli suojat.


Näitä suojia me käytetään melkein joka päivä. Eli nämä ovat Lami-Cellin Pro suojat. Ovat ihan huippu hyvät, kätevä kiinnitys, ja kestää kyllä kovatkin kolhut. Lisäksi nämä ovat vanhat, tulivat Niken mukana, ja silti ihan siistit. Suosittelen!


Tässä ovat sellaiset suojat, joita ei niin usein käytetä. Turkoosit ostin vain varalle Hööksin alesta, ajattelin, että ovat pirteän väriset. :D
  Alemmat ovat Horesta, tulivat Niken mukana. Näitä me käytetään kurakeleillä kun ei viitsi kalliita suojia laittaa.


Sitten, meidän kaikki pintelit. Meillä on neljä patjaa, kaksi niistä valkoiset ja kaksi ruskeat. Molemmat ovat Eskadronin ja tulivat Niken mukana. Sitten meillä on tuollaiset tyhmänvihreät (se ON kyllä ihan varmasti väri) fleecepintelit, jotka itse ostin, ja joita ei oikein tule käytettyä... Sitten siniset joustopintelit (ovat oikeasti vaaleammat), jotka itse ostin myös Essin blogikirppikseltä, ja jotka ovat samaa sävyä sen meidän vaaleansinisen huovan kanssa. Sitten vielä punaiset joustopintelit, jotka tulivat Niken mukana. Näitäkään ei hirveästi käytetä. Vielä viimeisenä pinteleistä on valkoiset käyttämättömät pintelit, jotka tulivat Niken mukana.


Meidän kuljetussuojat ovat Eskadronin, ja tulivat Niken mukana. Ovat jo vanhat ja ottaneet vähän osumaa, mutta silti aivan käyttökelpoiset.


Meiltä löytyy myös muutamat buutsit. Noita Horzen ja Eskadronin kankaisia buutseja käytämme talvella ja kotona, nahkaisia jos mennään esim. hyppimään maastoesteitä.


Onhan meillä myös toiset siistimmät buutsit, eli ihanat pinkki-punaiset, merkiltään HKM.
 
 
Hommasin Nikelle paksummat pintelipatjat, joita en ole kyllä yhtään käyttänyt... (Heh... Heh.. Heeehh...)


Tässä on meidän "erikoiset suojat", eli kylmäyspatjat ja BOT:in tallisuojat. Molemmat ovat huippu hyvät. Niistä voit lukea lisää... Hmm... Luukku 1? Siihen taisin kirjoittaa jalkojen hoidosta.

 
Vielä viimeisenä Eskadronin lampaankarvaiset hivutussuojat takajalkoihin, jotka tulivat Niken mukana ja joita käytämme lumikeleillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti