Muut sivut

keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Luukku 23

Heipparallaa! Mä pääsin taas tänne kirjoittelemaan! Äiti mulle lupas sillon, että mä saan kertoo teille satuja vielä toiste tän joulukalenterin aikana. Aika tiukille meni. Kai sillä äitillä meni hermot, kun jankkasin vaikka kuinka pitkään. Ja jos joku yhtä vähä-älynen henkilö, kun äiti ei ole vielä mua tunnistanut, niin teillä on kunnia lukea neiti Niken virallista lahjatoivelistaa.
  Äiti sano, että en mä enää ehdi laittaan tätä listaa, kun joulu on huomenna. Siihen mä sanoin että "Äiti relaa onhan sillä ukolla niitä keskenkasvusia käppänöitä apuna, kyllä se ehtii mun lahjat tuomaan." Äiti vähän ihmetteli että kuka on ukko ja ketkä on keskenkasvusia käppänöitä. Ihme hyypiö. Ja kehtaa vielä tallilla kehuskella että sen todistuksessa oli neljä kymppiä ja loput ysiä. Jaa, tota... Nyt se sano mulle että jos en ala kirjottaan vähän nätimmin nii se pitää huolen että en saa yhtään mitään.
  Mun pitää kulemma mennä asiaan. Eli:

Hyvä ukko, ja sinun keskenkasvuiset käppänäsi. Olen ollut hyvin kiltti tyttö. Ainakin suurimman osan ajasta. Joten ansaitsen siis hyvin paljon joululahjoja. Myös äidin mielestä. (Juu... Niinhän minä sanoin...) 
Ihan ensimmäinen toiveeni on sellainen hieno loimi. Se olisi pinkki. Ja timanteilla päällystetty. Aidoilla timanteilla. Ja niiden on PAKKO olla pinkkejä. Ja täytyy olla kaukakappale. Irroitettava. Ja niiden timanttien pitää olla vedenpitäviä. Ja sen pitää olla talvella tosi paksu. Ja kesällä tosi ohut. Ja siihen täytyy olla myös sellainen huppu. Että kärpäset ei kiusaa mua. Ja ettei nassu palellu. Ja ettei synny väärinkäsityksiä, mainittakoot myös, että hupun täytyy olla päällystetty timanteilla. Pinkeillä, totta kai. Äläkä välitä äitistä. Se yrittää takuulla soittaa sulle, niin se sanoo. Älä siis vastaa.

Toiseksi haluan että ylihuomenna kun äiti saapuu tallille ja ottaa satulahupun pois, meidän satula on päällystetty aidoilla blingeillä. Pinkeillä. Ja jälleen, älä vastaa äitille. Se sanoo että se ois epämukava. Eikä ois.

Haluan myös tiivistää asiaa, eli pyydän että kaikki varusteeni päällystettäisiin pinkeillä timanteilla. 

Haluan myös leipäkoneen. Laitapa samaan syssyyn myös porkkanoita, omenoita ja pipareita. Tai sitten kylvä mun tarhaan piparipensas. Sellainen on olemassa.


Sitten vielä, koska olen kiltti tyttö, pyydän sinua tuomaan äidille Kingslandin Aurielia treenipaidan. Se oli äidin toivellistalla. Oikeasti.
(Pitää paikkansa.) Se näyttäis tosi hyvältä äitillä. Ja mitä paremmalta äiti näyttää, siltä paremmalta mä näytän. 

Vielä loppuun äiti käski lisäämään sellaisen lelun, jossa apina paukuttaa lautasia yhteen. Kun mä kysyin että mitä mä sellasella teen, niin äiti sano että "No jos sellasen laittaa sun karsinaan ja sä saat yöllä kattella sitä, sä voisit treeneissä keskittyä tehtävään, etkä vaan ajatella sitä apinaa." 

Kuten näet, toiveeni ovat hyvin pieniä ja vaatimattomia, uskon kyllä että sinä ja keskenkasvuiset käppänäsi voitte kaikki ne toteuttaa. Hyvää joulua teille! 

Ja hyvää joulua teille kaikille ruudun takana! 


 

3 kommenttia:

 1. Tää oli hauska! :D Aluks luulin et sää kirjotat :D Rapsutuksia Nikelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha ha! :D Välitän Nikelle rapsutukset. :)

   Poista
  2. Hyvä :D Ja hyvät joulut teille.

   Poista