Muut sivut

torstai 24. joulukuuta 2015

Luukku 24 - Hyvää Joulua!

Ensinnäkin: Minun on pakko sanoa, että olen tällä hetkellä todella ylpeä itsestäni. Syynä siihen se, että sain oikeasti joulukalenterin tehtyä ajallaan. Tietysti muutamalta päivältä jäi, mutta silti jokikinen luukku löytyy. Pakko myöntää, että epäilin tätä hanketta. Viimejouluna homma jäi pahasti kesken.
  Toisekseen: Muistakaa kaikki nauttia joulusta. Kuunnelkaa lauluja, syökää paljon ja avatkaa lahjoja. Liitän tähän mukaan muutaman talvisen kuvan meistä, jotka eivät ole tainneet blogissa esiintyä. Lisäksi laitan jouluisia kuvia jotka otin eilen. Nyt ei sitten muuta, kuin Hyvää Joulua kaikille!

Hyvää Ja Rauhallista Joulua Jokaiselle! Toivoo: Aada Ja Nikke

4 kommenttia:

 1. Hyvää, ja onnellista uutta vuotta teille sinne kaikille! Tämä blogi tulee pysymään niiden blogien joukossa, joita aktiivisimmin seuraan. Hyvä blogi Aada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva! Kiitos! Olen pahoillani nyt kun ei ole uutta postausta kuulunut, huomenna tulee taas. :D

   Poista
 2. Odotan uutta postaustasi! Eipä näy eilen kirjoitettua postausta tulleen, mutta ajallaan varamaan ilmenee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuh... Piti kirjoitella estevalkasta, mutta se meni niin huonosti, että en edes ala sitä kirjoittamaan... Lisäksi järkkäri päätti että hän ei toimi, jolloin kuvatkin jäivät pois vaikka kuvaaja olisi ollut... :/ No, huomenna kirjoittelen sitten ihan kunnolla, videoitakin tulossa pian. ;D

   Poista