Muut sivut

tiistai 8. joulukuuta 2015

Luukku 8

Teen joulukalenteriin kolmeen eri osaan varustepostauksen. Aloitan tänään suitsista, riimuista, apuohjista yms, sitten tulee Niken kaikki suojat, ja vielä satulatarvikkeet. Mutta nyt siis aloitetaan suitsista.


Elikkäs... Nikellä on kahdet suitset, toiset hienommat ja toiset ihan arkikäytössä. Nämä on ne hienommat. Nämä ovat melko uudet, joten sen takia vähän tuollain hassusti... Hommattiin nämä Hööksiltä koossa Full, ja ovat olleet sopivat. Ovat kyllä ihan huippuhyvät, nahka on laadukasta ja niskassa on hyvät pehmusteet. Ne löydät tämän linkin takaa.

 Otsassa ja turpahihnassa on tuollaiset lettikoristukset. Tosi kivat, ihanan yksinkertaiset.
Tässä sitten meidän tavalliset suitset, joissa kiinni nahkaiset ohjat, joissa on nappulat, sekä tavalliset nivelkuolaimet. Mehän mennään nivelellä oikeastaan aina, myös esteillä. Alaturpahihna on meillä aina suitsissa kiinni. Näiden suitsien merkkiä en tiedä, tulivat Niken mukana. Ovat jo vähän kuluneet, mutta silti siistit ja täysin käyttökelpoiset.

 Otsapannoista olen ostanut itse nämä kaksi etummaista, takimmainen tuli mukana. Takimmainen on jo ihan kulunut ja vähän rikki, keskimmäisen ostin Ruotsin Hööksistä, ja etummainen on Suomen Hööksistä (linkki tässä). Tuo etummainen on muuten nyt alessa Hööksissä, jos joku kiinnostui... ;D

 Meillä on rintaremmi-martingaali joka tuli Niken mukana, mutta on sille yhdestä kohtaa pieni, joten meillä on nyt valmentajan martingaali esteilllä lainassa... Jos joku haluaisi ostaa, niin sähköpostia voi laittaa aada.rouhiainen@gmail.com. Hinnasta voi sopia, mutta ei tosiaankaan olisi kallis. Koko taitaa olla joko iso pony, tai pieni full...

 Meillä on tasan yksi korvahuppu, eli tämä. Tämä tuli Niken mukana, en ole tainnut kertaakaan käyttää.. Merkki on HV Polo.
Sitten tuossa on kaikki riimut yms... Vasemmalla ylhäällä on käyttämätön musta nahkariimu joka itse ostettiin (linkki), sitten tuommoinen pinkki, mihin on saman sävyinen naru (myös myynnissä, jos joku haluaa, koko full), sitten omenan vihreä, johon on naru ja jossa ponien kuvia ja pehmusteet (myynnissä, koko Full), sitten on nahkainen riimunnaru jota ei ole käytetty, seuraavana on se riimu ja naru, mitä nyt käytämme oikeastaan koko ajan, eli tuommoinen puna-valko-harmaa, johon oli ostettu saman värinen naru. Ei ehkä näytä niin super hienolta, mutta on oikeasti huippu laadukas, kestävä ja istuva. Sitten on vanha nahkariimu, jonka Nikke hajotti joskus ihan meidän taipaleen alussa kesken vetopaniikkikohtauksen. Vielä viimeisenä kaksi käyttämätöntä narua, jotka itse ostin ja turpaan ja niskaan pinkit pehmusteet, jotka tulivat mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti