Muut sivut

perjantai 26. helmikuuta 2016

Kiirettä, kiirettä ja kännykkäkuvia

Hengissä ollaan! Nyt on blogi viime viikkoina jäänyt ulkopuolisen silmin heitteille, on ollut hiljaista kuin huopatossutehtaalla keskellä kesää Saharan autiomaassa. Tämä on tosin vain puolittainen totuus. En ole julkaissut postausta pitkään aikaan, mutta kulissien takana on vaikka millaista suurempaa projektia tekeillä. Olen tehnyt kolmea suurempaa postausta, jotka julkaistaan tulevien viikkojen kuluessa, muiden postausten ohella.Yksi liittyy siihen, miten Niken ruokintaa muutettiin mahan hyvinvoinniksi, toinen liittyy tämän vuoden tavoitteisiin, ja kolmas ihan ihmisten ruokaan ja hyvinvointiin.
   Sitten on ollut kyllä ihan vain kiireitäkin. Parien viikkojen aikana ollaan rämmitty läpi viidestä eri kokeesta, sekä Himos-päivästä. Tuntuipas tänään oudolta olla jo ennen kahtatoista kotona, kolme tuntia aikaisemmin kun yleensä! Meillä koko koulu pääsi tänään aikaisin hiihtoloman viettoon. Lisäksi nyt kun Nikke on saikulla, olen viettänyt salilla aikaa reippaasti. Tälläkin viikolla jo kaksi treeniä takana, viikonloppuna vielä kolmas tulossa. Olen myös kotona tehnyt reippaana kahvakuulaa ja lihaskuntoa, unohtamatta tietenkään rakasta aerobicia ja venyttelyjä. Olin myös tosiaan viime viikonloppuna päiväleirillä, jos saan kuvia, laitan ne tänne, mutta itse valmennuksista en muuta kirjoita, paitsi että meni tosi hyvin! Mutta nyt riittää jaarittelut, ja päästään viimeaikojen puhelinkuviin, joilla oikeastaan näkyy kuulumiset melko hyvin.

 Iloinen laskettelija keskiviikkona Himoksessa. Oli kyllä huippupäivä ihanien ihmisten kanssa, oltiin vajaat kymmenen tuntia rinteessä. Tuntui kyllä jaloissa seuraavana päivänä! :D Otin itseäni niskasta kiinni ja sain viimein laskettua Himoksen mustan kilparinteen monen talven kuumotuksen jälkeen, tästä suunta ylöspäin.

 Rakas Nikke. <3 Huomaa kyllä, että on hevoskuvat vähemmällä, kun Nikke saikkuilee... No, ihan kivaa välillä viettää vähän hevosettomampaa elämää. Nikellä oli keskiviikkona kengitys ja nyt hiihtolomalla olisi tarkoitus lastatakkin Nikke pari kertaa.

 Tämän hetken suosikkihedelmä, persimon. Tykkääkö joku muu? Näistä saa muuten tehtyä tosi hyvää smoothieta!

 Taiteilin ystävänpäivän kunniaksi sydämmet kynsiin. Katsotaan mitä keksin hiihtolomalla kynsiin.

 Matikan kokeeseen kertausta... Oli kyllä ihan hepreaa koko asia... Tai ei se ilmeisesti ihan hepreaa ollutkaan, leuka tipahti maahan kun näin tänään, että sain kyseisestä kokeesta 9+, kun keskiarvo viisti kutosta...
 Tein yhtenä päivänä mokkapala-cup cakeseja, oli älyttömän hyviä!

 Salil eka, salil vika. Laittelen muuten hiihtoloman aikana treenipostausta, jos on kiinntostusta... Onko siis kiinnostusta? :D

 Siivoilin laatikoita, ja löysin uimahyppymitallini, tuli ikävä vanhoja hyviä aikoja, kun harrastin vielä uimahyppyä.

 Tämän hetken ehdoton suosikkivälipala, banaaniletut, rahka, ja jäiset mustikat. Tosi hyvää ja terveellistä, tästä lisää myöhemmin.

 Yhtenä päivänä kävelytin Niken selästä, oli taivaalla tosi nätti auringonlasku.

Laittakaa nyt myös kommentteihin, mitä erikoispostausta haluaisitte hiihtolomalla. Tulee ainakin Room Touria, ja kysymyspostauksen vastaukset videolla, mitä muuta haluaisitte lukea? Nyt myös videot mahdollisia! Laittakaa toiveita!


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mahan kanssa ollut ongelmaa, nyt on jo onneksi parempi... Tästä johtui myös luultavasti Niken laihuus, kun ei ole mikään imeytynyt, toivottavasti saadaan kaksi ongelmaa kerralla korjattua. :)

   Poista
  2. Okei. Tsemppiä teille parantumiseen!!:)

   Poista
 2. Joku kiva video postaus☺

  VastaaPoista
 3. Kampaus video❤ et näytät miten jotai kampauksia tehdä, esim sun lemppareita ja videolla tietty!😉

  VastaaPoista
 4. Tee treeni ideoita videolla, esim. miten on hyvä venytellä ja kaikkia treeni/kuntojuttuja kun nehän on nyt in;P Ja koska tulee uus postaus..en malta oottaa et uus postaus tulee♥

  VastaaPoista