Muut sivut

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Tilannekatsaus, päiväleiri ja kevään suunnitelmat

Kirjoittelen nyt tämän kevään hevossuunnitelmista, alkaen tästä viikonlopusta. Tosiaan tarkkaa suunnitelmaa ei ole, mutta vähän nyt käyn läpi kevään ohjelmaa.
  Tänä lauantaina pääsen päiväleirille Mänttään, en kylläkään Nikellä (kiitos lastausongelma, kiitos), mutta pääseepähän hyppäämään ekaa kertaa taas kuukauteen. Tosiaan eka tunti koulua, toka hypätään, ja nyt toivon mukaan saan ihan kunnon kuvia, saa blogiinkin treenimateriaalia. Jos muuten jollain on vinkkejä tuohon lastaukseen niin minulle voi laittaa sähköpostia osoitteeseen aada.rouhiainen@gmail.com, niin voin tarkemmin kertoa myös ongelmasta.
  Huhtikuussa hevoset valtaa jälleen Tampereen messukeskuksen, ja itse olen tietenkin myös menossa mukana. Julian kanssa sovittiin jo vuosi sitten messuilla, että tänä vuonna uudestaan. Olen tosi innoissani, pääsee taas katsomaan kunnon esteratsastusta, puhumattakaan expo-alueesta. Olen säästänyt rahaa joulusta asti, Nikke tarvitsee uuden rintaremmi-martingaalin, ja itse tarvitsen valkoiset kisahousut.
  Ja noihin kisahousuihin, kuulin eilen jotakin mahtavaa tallilla. Kun kenttä sulaa, aletaan keväällä pitämään meidän tallilla säännöllisesti kisoja! Päästään mekin kunnolla kisaamaan, ilman että tarvitsee lähteä mihinkään (ja jälleen, jos jollain vinkkejä lastaukseen, minulle viestiä!). Alkukevät vain koulukisoja, mutta kesällä, kun on saatu lisää esteitä ja puomien maalaus talkoot pidettyä, pitäisi saada estekisatkin pystyyn.
  Loppuun vielä parhaat uutiset. Niken maha menossa paljon parempaan päin, toivotaan että tämä jatkuu. Vielä ei selvillä vesillä olla, mutta toivottavasti mahdollisimman pian päästäisiin tästäkin ohi ja yli.
  Kevääseen kuuluu siis kisoja, valmentautumista ja messuja, omien synttäreideni lisäksi. Voisin kirjoittaa myös ensi kauden/vuoden tavoitteista ratsukkona, jos on kiinnostusta (?).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti