Muut sivut

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Hengissä ollaan!

Olen tosi pahoillani, että ei ole tullut postausta piiiitkiiiiin aikoihin. Lupaan, minulla on kyllä syy siihen, en vain voi kertoa. Vielä, ainakaan. Kirjoittamisella on aina ollut tapana selvittää minun pää, ja juuri sitä minä nyt kaipaan. Joten toivotaan, että saisin nopeasti luvan kirjoittaa.
  Viimeaikoina olen muutamaan kertaan ratsastanut kaverini lämppärillä. On ollut tosi kiva päästä pitkästä aikaa menemään kunnolla, tänäänkin ratsastaessa sai oikeasti tehtyä jotain. Nikke on sairastunut "pieneen" kevätflunssaan. Ja voi, kun se olisikin pieni flunssa. Koko viime viikko eläinlääkärin vinkistä syötettiin kipulääkettä Nikelle, jotta sen olo parantuisi. Eipä auttanut tämä, joten huomenna soitetaan (taas) eläinlääkärille ja pyydetään antibiotit.
  Muuten elämä on pyörinyt melkolailla koulun ympärillä. Lisäksi olen käynyt juoksemassa paljon. Tuli tässä muutama päivä vietettyä kotonakin kipeänä...
  Laittakaa kommentteihin postaustoiveita, jotain vähän erikoisempia... Kun muuten ei hirveästi mitään kerrottavaa ole.
  Huomiselta ajattelin kuvata My Dayn, sillä on mun synttäripäivä. Koitan editoida videon mahdollisimman nopeasti, niin saisi jotain materiaalia tännekin.


3 kommenttia:

  1. Tee vaikka jotain jotain kuvapostausta tai room tour!

    VastaaPoista
  2. Ensisijasesti ootan sitä postausta kun kerrot juuri nuo asiat, joista et vielä voi puhua. Mutta aikansa kullakin. Kyllä se aika vielä tulee :) Voimia sinne!

    VastaaPoista
  3. Voi Nikke❤ Joku tyyliin haastepostaus tai toivekuvapostaus tms.

    VastaaPoista