Muut sivut

maanantai 18. huhtikuuta 2016

Viimeaikojen kuulumiset

Kirjoitan nyt teille asiasta, joka on vaivannut minua jo useita viikkoja. Omasta mielestäni blogini on menettänyt täysin sisältönsä. Ei tule postauksia, ja jos tulee, ne ovat minuutissa kirjoitettuja, epäselviä kuulumispäivittelyitä. Mitään mielenkiintoista ei tässä blogissa ole saatu nähdä viikkoihin.

Postaus on täynnä täysin turhia, tyhjänpäiväisiä kuvia kesästä, jonka toivon saapuvan pian*

  Uskokaa tai älkää, minulla on hyvä syy. Syy siihen, että voi vaikuttaa siltä, että minulla ei olisi mitään sanottavaa, vaikka kulissien takana sitä on enemmän, kun voitte edes kuvitella. Ongelma tässä on se, että en vielä voi sanoa mitään. Asiat eivät ole järjestyksessä, ja niin pitkään kun ne eivät ole, en valitettavasti voi sanoa mitään.


   Kun katson blogin teksejä taaksepäin, tunnen vain häpeää siitä, että kunnon postauksia ei tule. Ei valmennus-, tai kisapostauksia, ei treenikuulumisia, tai videoita ratsastuksista. Syy on yksinkertainen. Niitä ei ole. Niken flunssa on nyt viimein saatu hoidettua kuntoon kipulääkekuurilla ja levolla, ja nyt olen viimein saanut alkaa liikuttaa energiapommiani pyörössä. Selkään ei voi mennä tällähetkellä ollenkaan, niin pitkään Nikke on ollut kävelyliikunnalla. Energiaa on vaikka muille jakaa!


Muutama viikko sitten juhlin synttäreitäni, eilisen ja tämän päivän olen kipeänä. Ärsyttää, tänään kun olisi ollut tetti Tampereella ja sen jälkeen auton keula olisi käännetty kohti Ypäjää, mutta kiitos mahataudin, siirtyy reissu ensiviikon maanantaille. Aloitin jo aamulla kuvaamaan My Dayta, kunnes äitini ilmoitti, että tänään ei lähdetä mihinkään. No, My Day sitten viikon päästä listalla.
 
 

Odotan kesää jo malttamattomana. Lämpöä, aurinkoa, sinistä taivasta. Nyt pihalla paistaa jo vähän  aurinko, koko eilisen satoi kaatamalla. Olen jo pistänyt kesävaatetusta uusiksi, nytkin postissa on muutama ihana paketti, jotka odottaa vain hakijaansa. 

 

En osaa sanoa, milloin saan kertoa tämän asian, joka minua vaivaa, toivottavasti pian. Kertokaa, mitä mieltä olette, onko sisältö mennyt täysin ja jaksatteko pysyä mukana blogissa. Vannon, että kauaa ei enää mene. Ei voi mennä. Kirjoitin muuten koulussa esteratsastusaiheisen kirjoitelman, josta sain 10! Jos haluatte, voin julkaista sen täällä. Haluatteko? :D
 

Olen myös työstänyt uutta, keväisempää ulkoasua. Ei blogi siis aivan heitteille ole jäänyt.

6 kommenttia:

 1. Kyllä täällä kyydissä jaksetaan roikkua pidempään kuin uskotkaan!

  VastaaPoista
 2. Julkaise ihmeessä se tekstisi, jonka koulussa kirjoitit! Ja kyllä mukana pysytään!:)

  VastaaPoista
 3. Minustakin tuo koulun esitelmä kuulostaa mielenkiintoiselta! Minäkin odotan kesää jo innolla ja nämä kuvat vain pahentavat tätä odotusta :D No, eiköhän se sieltä pian tule :) Kuulostaa todella jännittävältä, salaisuus, jota et saa vielä paljastaa!

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisi tosiaan kesä jo tulla, allekirjoittanut katsoo tällähetkellä kun ulkona sataa kaatamalla. :D Sain oikeastaan tänään jo kirjoitettua postauksen kyseisestä asiasta, nyt täytyy saada vielä viimeinen varmistus niin saan sen tännekin julkaista. En kyllä ihan tiedä, onko se hyvä vai huono uutinen, ehkä kumpiakin... Kävin "katsomassa" blogiasi ja nyt suuntaan samantien lukemaan lisää! Liityin saman tien lukijaksi, upea blogi sinulla! :D

   Poista