Muut sivut

lauantai 28. toukokuuta 2016

Lainakameran takana

Olin viikko sitten Särkässä perheeni kanssa, ja sain lainata isäni kameraa. Sai kyllä paljon parempia kuvia kun omalla kamerallani, iski heti kauhea kamerakuume. Jos edes saisi uuden putken, niin sillä pärjäisi taas hetken. Onneksi saan kesällä halutessani lainata kameraa, jos menen esim. kisoihin kuvaamaan.
  Vaikka näissä kuvissa ei sinänsä ole mitään ihmeellistä, haluan silti julkaista ne, sillä ne ovat minusta jotenkin tosi kivoja. Varsinkin Koiramäessä ottamani kuvat ovat omasta mielestäni ihan onnistuneita. Pari ensimmäistä kuvaa, joissa olen itse, on ottanut isäni. Loput kuvat olen ottanut itse.
 


  


Kuvat tästä eteenpäin otin itse.
 

 
 
   


Laittakaa kommentteihin mielipiteenne kuvista. Kertokaa myös, millä kameralla ja putkella te kuvaatte. Nämä kuvat on otettu Canonin EOS-1100D-järkkärillä ja putkena oli Sigma 70-300mm. Kameraa ei valitettavasti enää valmisteta, mutta tuo objektiivi on ihan pakko saada!

4 kommenttia:

 1. Hieman tähän postaukseen kuulumaton kommentti, mutta mistä blogin nykyinen nimi tulee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Team Rouhiainen tulee omasta sukunimestäni... Nimi on "väliaikainen", mutta nyt kun olen ilman hevosta, niin vähän hankala kehitellä mitään uutta kunnollista nimeä. :)

   Poista
 2. Hyviä kuvakulmia olet bongannut kuviin..:)

  VastaaPoista