Muut sivut

keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Pian se on ohi

Nyt pääsen pitkästä aikaa koneelle ja näinollen blogiin kirjoittamaan. Tosiaan nyt on ollut melko paljon kiireitä, ja en oikeasti ole avannutkaan konetta moneen päivään. Koulu puskee päälle, vielä on ainakin viisi koetta jäljellä, ennen kun olen vapaa. Nyt kun on kerrankin aikaa, kirjoittelen useamman postauksen teille valmiiksi. Tulossa on mm. jotakin kesään liittyvää, ja puhelinkuvien tyhjennystä. Mutta nyt, menkäämme itse postaukseen, niin saan tämän alta ja pääsen kirjoittelemaan postauksia varastoon.


  Pari postausta sitten kerroin, että Niken on aika päästä pois, vihreämmille niityille. Paljon on tämän jälkeen tapahtunut. Ja kerrankin, kerrankin se paljon on jotakin hyvää.


  Meille tarjottiin muutama päivä sitten mahdollisuutta, joka käy kaikille. Se mahdollistaa sen, että Nikke saa vielä ajan kanssa mahdollisuuden parantua, ja minä saan mahdollisuuden kehittyä. Asiahan on siis nyt niin, että Nikkeä ei lopeteta vielä. Nikke ei kylläkään jää minulle. Ensi maanantaina Nikke siirtyy erään meidän tallilaisen omistukseen. En aijo kertoa kysesiestä henkilöstä mitään tarkemmin, mutta tiedän sen, että Nikke pääsee hyvään kotiin, jossa se saa vielä viimeisen mahdollisuuden. Nikke jää kesäksi nykyiselle tallilleen. Syksyn tullen Nikke lähtee uusiin maisemiin, enkä sitä enää näe. Mutta siihen on vielä aikaa.


  Mitenkäs sitten minun hevoskuviot? Viimeksi linkkasin videon Penelopesta ja kerroin koeratsastuksesta. Sunnuntaina suuntana on uudestaan Valkeakoski. Menen siis valmentajan kanssa katsomaan Penelopea uudestaan, toivoen, että kaikki menee hyvin.
   Nyt on tosiaan viimeiset päivät Niken kanssa, mutta se ei haittaa, sillä näen silti vielä Nikkeä jatkossakin. En tiedä, kauanko olen nyt ilman hevosta. Toivottavasti en kauaa. Voihan olla, että minulla on kahden viikon päästä uusi kaveri. Tämähän olisi huipputilanne, mutta voi olla, että menee vielä kuukausia. Who knows? Tulevaisuus näyttää. Mutta nyt olen iloinen, että asiat kääntyy vihdoin parempaan.

1 kommentti:

  1. Onnea asian saamista uusista, paremmista puolista :3

    VastaaPoista