Muut sivut

tiistai 14. kesäkuuta 2016

Taantumasta selvitty

Meillä on ollut parin päivän mittainen taantuma Wonyn kanssa, sen takia myös blogi on pysynyt hiljaisena.
  Sunnuntain valkasta tietty olisi kerrottavaa vaikka ja mitä, päätän nyt kuitenkin jättää aiheen taakse, sillä en halua nostaa sitä epätoivoa ja huonoa fiilistä enää ylös. Sen sanon, että nyt tehdään päivittäin puomeja, puomeja ja puomeja, jotta saadaan rutiinia hommaan, sillä otettiin melko monta kieltoa sunnuntaina esteille. Saatiin me onneksi muutama edes vähän onnistuneempi suoritus, ei mennyt ihan pyllylleen koko homma. Silti, minusta tuntuu, että kiellot oli oma vikani, vaikka Kata sanoi, että Wonyssa oli jotakin häikkää. Nyt etsitään sitten uusi kuolain, ennen kun hyppään uudestaan. Meillehän kävi samassa valkassa myös vähän suurempi pieni onnettomuus, jonka takia kärsin koko sunnuntai-illan, ja eilisen hirveästä pää-, ja niskakivusta. Nyt alkaa pikkuhiljaa pahin kipu väistyä, en halua ihan heti tätä kokea uudestaan.

 

   
   Eilen Wony oli taas ihan omituinen, ei toiminut sitten yhtään. Alkuun liikuttiin kauhean tahmeasti eteen, mutta laukan jälkeen homma karkasi käsistä. Ympyrällä ravatessa, Wony ei hidastanut sitten millään. Kun matkustin vain mukana, enkä tehnyt mitään, kaikki meni ok, mutta heti, kun yritin pidättää joko istunnalla, tai kädellä, heitti Neiti Hollantilainen pään kohti taivasta, ja lähti pinkomaan kauheaa kyytiä eteen.


   Sain kun sainkin järkättyä Katan ratsastamaan Wonyn tänä aamuna, jotta saisi vähän tolkkua, mitä sen hevosen päässä liikkuu. Mietittiin myös, onko Wony tullut kipeäksi, sillä meidän tallilla on nyt ihan älyttömästi flunssaa liikkeellä hevosissa, ja minä kauhulla jo katsoin, kuinka Wonyn nenä vuosi muutaman tipan. Nyt vaan toivotaan, että me säästytään nuhalta!
  Kata ratsasti jälleen Wonyn aluksi, jonka jälkeen piti minulle tunnin. Tänään Wony oli jo huomattavasti parempi, kuin eilen, oli silti vielä vähän hätäinen. Onneksi ei nyt ole mitään vakavampaa, nyt täytyy vaan äkkiä hommata uusi kuolain ja satula. Ensi viikolla on tarkoitus ajaa Kangasalan Satula.com-pisteeseen ja sieltä sovitella uusi estesatula Wonylle. Sitä odotellessa... :D

 
   Kaavailtiin Katan kanssa niin, että huomenna on juoksutuspäivä, ja torstai on vapaa, sillä nyt on ollut taas rankempaa liikutusta pari päivää. Perjantaina menen heti aamusta valkkaan, sitten on vielä vähän kysymysmerkki, lähdenkö viikonlopuksi isälleni. Täytyisi vaan kehitellä Wonylle liikutus, se on tässä suurin ongelma. Katsotaan, mitä keksitään!
   Loppuun vielä muistutus, jokainen, joka ei ole vielä kysymyksiä jättänyt, selaa pari postausta taaksepäin ja heittää muutaman kysymyksen kysymyspostausta varten, voi ne tietty tämänkin kommentteihin jättää. Kysymyksiä alkaa olemaan jo ihan reippaasti, eli kohta saan julkaistua senkin postauksen!

3 kommenttia:

  1. No ompa outoa, että se noin tekee! Toivottavasti ei oo kyse mistään isommasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ensimmäinen, mitä korjataan, on tosiaan satula ja kuolain, toivotaan että se auttaa. :)

      Poista