Muut sivut

lauantai 4. kesäkuuta 2016

Vaihto vapaalle

Kesäloma! Viimeinkin! Tuntuu melko hyvältä tietää, että yli kahteen kuukauteen ei tarvitse nousta ennen auringonnousua, ei tarvitse miettiä kokeita, ei läksyjä, ei mitään! Kasvikansio pitäisi kerätä, mutta niin pieni homma ei mun kesäfiilistä lannista! Tänään oli kyllä melkoista kidutusta nousta ennen kuutta, mutta sain lohduttautua ajatukseen, että kohta se on ohi.
  Edessä on pitkä kesä, johon on silti mahdutettu niin paljon ohjelmaa. Olen nyt tarkkaillut SRL:län Kipaa, ja katsellut missä olisi mitäkin kisoja, ja koska. Onnekseni, kisoja on läpi kesän meidän lähettyvillä. Tavoitteet asetettu, nyt ne pitää vain saavuttaa.


   Nyt kun on lomahöpöttelyt höpötelty, voin siirtyä Wonyn kuulumisiin. Neiti on lähtenyt kotiutumaan hyvin, eikä ole pöllöillyt mitään kummempia. Meidän kolmen tunnin matka Porista torstaina sujui hyvin. Eilen kiipesin jo selkään ja menin kentällä itse ihan hetken käyntiä, sekä taivuttelin hevosta. Toinen tallilainen kiipesi myös Wonyn selkään ja pisti sen ihan kunnolla muotoon ja teki sillä vaihtoja, väistöjä, yms. Tosiaan eilen ei vauhtia ja virtaa puuttunut, tähän saattoi vaikuttaa edellisen päivän vapaa, tai sitten Wony oli vielä vähän hämillään muutosta.


  Tänään katson tilannetta uudestaan, nousenko selkään, vai juoksutanko kentällä. Huomenna päästäänkin jo ensimmäistä kertaa valmentajan silmän alle, ja Wonyn ruokinta pohditaan kuntoon. Täytyy nyt miettiä vähän, mitä kuolainta siellä suussa pitää... Sileällä on ollut käytössä kolmipala, esteillä kumipelham, molemmat saimme mukaan. Eilen menin ihan kolmipalalla, mutta ei tosiaan vauhtia puuttunut, joten täytyy nyt miettiä, mennäänkö alussa sileälläkin pelhamilla.
   Huomenna pääsen piiiiitkästä aikaa kirjoittamaan siis valmennuspostausta, sellainen siis tulossa lähipäivinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti