Muut sivut

sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kiitos

Siis mitä?! Heinäkuun aikana tätä blogia on katsottu yli 2000 kertaa! Se on 500 kertaa enemmän kuin viime kuussa, tuhat enemmän kuin toukokuussa! Tänään eksyin katselemaan blogin tilastoja ihan kunnolla ja vastassa oli positiivinen yllätys. Nyt on aika tutkia lyhyesti blogin historiaa, sekä kiittää teitä kaikkia ihania lukijoita ruudun takana.
  Aloitin tämän blogin lokakuussa 2014. Siitä on melkein kaksi vuotta! Tällöin blogi oli todella pieni. Siis oikeasti, todella pieni. Katselukertoja oli kuukauden aikana ehkä vajaat 40, kommentteja ei tullut juuri koskaan, eipä sillä että minä niitä olisin odottanutkaan. Blogin tilastot pysyivät tuolla tasolla joulukuuhun 2014 asti, jolloin katselukerrat nousivat viidestäkymmenestä neljäänsataan. Vuoden 2014 joulukuun jälkeen katsojaluvut ovat pysyneet koko ajan 200 yllä, käyrä tehden pientä sik-sakkuviota, kuitenkin koko ajan kuitenkin puskien itsepäisesti ylöspäin.
   Lähes koko 2015 vuoden katsojaluvut pysyivät kuudensadan ja kahdensadan välillä, kommentteja tuli edelleenkin koko vuoden aikana ehkä huikeat viisi kappaletta, jos edes sitäkään. Sitten yllättäen, jälleen joulukuussa, katsojaluvut pomppasivat ensimmäisen kerran yli tuhanteen, tarkemmin sanottuna lukuun 1378. Tämän jälkeen luvut laskivat jälleen hieman, pysyen kuitenkin koko ajan kahdeksansadan yllä.
   Huhtikuusta asti käyrä on suunnannut vain ylöspäin, josta olen todella iloinen. Viimeisen puolenvuoden aikana blogi on vain kehittynyt, katsojaluvut nousseet ja kommentteja on alkanut satelemaan enemmän. Ja sitten lukijat! Kaikki te ihanat lukijat ilmestyitte paikalle! Teen pian listan siitä, mitä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana, sitä ennen listaan tilastot vuoden 2015 joulukuusta eteenpäin:

Joulukuu 2015: 1 378 
Tammikuu 2016: 998
Helmikuu 2016: 812
Maaliskuu 2016: 937
Huhtikuu 2016: 908
Toukokuu 2016: 1 029
Kesäkuu 2016: 1 575
Heinäkuu 2016: 2 092

Blogi on siis koko ajan kehittynyt eteenpäin, samaa tahtia kun minä olen kehittynyt kirjoittajana, sekä ylipäänsä bloggaajana. Varsinkin tämän puolen vuoden aikana kasvu on ollut huikea! Jos alamme listaamaan, mitä blogissa on tapahtunut vuoden 2015 joulukuun jälkeen, niin...

- Katsojaluvut ovat pompanneet viidestäsadasta kahteentuhanteen kuussa
-Blogi on saanut 14 lukijaa lisää (niitä on 15, heh...)
-Blogissa on julkaistu n. 300 kommenttia (320:stä)
-Päivittäiset katselukerrat ovat pysyneet lähestulkoon koko ajan 40 yllä 
-Olen julkaissut 62 postausta - Se on jo nyt enemmän, kuin koko vuonna 2015
- Blogini löysi blogiportaalin listoille
- Blogi sai ensimmäisen yhteistyökumppanin

Siinä on mielestäni melko paljon tapahtumia vuodelle 2016, eikä se ole vasta kuin puolessa välissä! Melkein jokainen rekisteröitynyt lukija löysi tämän blogin tämän vuoden aikana, rehellisesti sanottuna kaikki tämän blogin kommentit on julkaistu tänä vuonna ja olen saanut ihan uudenlaisen innon ja tavan kirjoittaa blogiani. Olen yrittänyt panostaa enemmän kuviin ja postausten laatuun, olen pitänyt huolen siitä, että luonnoksissa on aina postauksia siltä varalta, että en pääse/pysty kirjoittamaan ja en ole pitänyt yhtäkään taukoa, josta en olisi kertonut etukäteen.
   On kyllä pakko myöntää, että kun luen itse vanhoja postauksiani (ei edes kovinkaan vanhoja, vaikkapa vuoden 2015 lopusta), en tiedä pitäisikö minun itkeä, vai nauraa. Joillekin voi ehkä olla hankalaa kuvitella, että kirjoittamisessa  voi kehittyä, mutta uskokaa pois, kyllä siinä vaan voi.
  Ja nyt on siis aika kiittää jokaista lukijaa siellä ruudun takana. Niin reisteröitynyttä kuin rekisteröitymätöntä, niin tuttua kuin tuntematonta, jokaisessa maailman kolkassa. Kiitos jokaisesta kommentista, jokainen niistä merkitsee. Jokainen tekee minut iloiseksi, kertoo että jotakuta kiinnostaa mitä minä kerron. Oikeasti, joka kerta kun näen, että kommentti odottaa tarkistusta, ilo ja odotus syttyy sisälläni. Kiitos jokaisesta katselukerrasta, se yksikin on sen kahdentuhannen alku.
  Ja kiitos jokaisesta blogin virallisesta lukijasta. Teitä on vasta 15, eli lukijajoukko ei ole suuri, mutta se on 14 lukijaa suurempi, kuin viime vuonna. Haluan vain kertoa, että olen kiitollinen jokaisesta lukijasta. Se yksikin lukija voi olla monen sadan alku. Minusta olisi upeaa, että tämän vuoden lopussa blogilla olisi vaikkapa 20 lukijaa, mutta rehellisesti sanottuna minua ei niin kiinnosta lukijoiden määrä. Kuten olen sanonut, pidän tätä blogia ensisijaisesti itselleni omaksi ilokseni ja jos jotakuta muuta kiinnostaa juttuni, se on vain plussaa.
   Minä en tiedä, mikä teitä kaikkia kiinnostaa blogissani. En ole kansallisen tason esteratsastaja, en kilpaile maajoukkoeessa, enkä ole millään tavalla erilainen verrattuna muihin. Olen vain tyttö, jolla on hevonen ja suuret tavoitteet, sekä unelmat. Tyttö, joka rakastaa kirjoittamista, jota ei ole helppo ymmärtää ja on itsepäinen kuin mikä. Uskon, että jokaisella on omat syynsä lukea blogiani, olivat ne syyt mitkä tahansa, olen teille kiitollinen. En tiedä, onko ruudun takana ketään, joka on seurannut matkaani shetlanninponiratsastajasta tuntilaiseksi, siitä matkaani Niken kanssa, lukenut juttujani arjen iloista ja suruista ja nyt lopuksi matkaani Wonyn kanssa, joka on toivottavasti vasta alussa. Jos on, mahtavaa! Pidetään blogi yhtä aktiivisena, muistakaa että kommentit piristävät aina päivääni!
   Vielä kerran, kiitos.


3 kommenttia:

 1. Moi. Onnea suurista katqojaluvuista!

  Olen samaa mieltä siinä että kirjoittamisessa kehittyy. Huomaan Itsekkin että omat nykyiset postaukset ovat parempia kuin vajaa vuosi sitten. Kun aloitin blogin.

  Itse olen aika uusi lukija. Tässä blogissa kiinnostaa se että ehkä meissä on jotain samaa. Haluan kehittyä ja päästä enemmän kilpailemaan. Ja pidän kirjoittamisesta😊
  Toivo jatkat pitkään tätä blogia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!

   Kirjoittaminen on kyllä siitä jännä, että kehitystä ei tavallaan huomaa, ennen kuin sitten vertaa uutta tekstiä johonkin vanhaan ja tajuaa, että "Apua kuinka paljon tästä on kehitytty!" :D

   Toivon itsekkin, että pysyy mielenkiinto pitkään kirjoittamiseen!

   Poista
 2. Minäkin löysin blogiidi vahingossa, etsiessäni toista blogia :D Olen tykännyt lukea ja aion pysyä mukana jatkossakin! Jospa tuo omakin blogi vielä palaisi tauolta ja saisi lukijoita. Ehkä joskus :)

  VastaaPoista