Muut sivut

sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Postaushaaste: Minun kesäni

Tämä postaus ajaa tällä kertaa kahta asiaa: Se on Jalustin.netin postaushaaste, sekä Summer bucket list:in läpikäyminen!


Minun on pitänyt kirjoittaa tämä postaus jo n. viikon, mutta hyvä että lykkäsin sitä, sillä nyt huomasin, että Jalustin.netin postaushaaste on tälläkertaa juurikin Kesän ämpärilistan katsastus. Minähän unohdin Summer bucket listin olemassaolon lähes kokonaan, joten kohdista saattaa olla melko moni tekemättä.

1. Käy festareilla

Suoritettu. Viikko sitten päätin kesän Blockeille, joka oli ehdottomasti kesän kohokohtia. En malta odottaa énsi vuotta!2. Vietä paljon aikaa kavereiden kanssa

Heh heh... Pakko myöntää, tästä taitaa tulla Hylätty. Näin kavereitani täältä yhteensä 6 kertaa koko kesän aikana - siis kaikkia kavereita yhteensä, joitakin hyviä ystäviäni en nähnyt kertaakaan ennen syksyä ja koulunalkua! Lempäälän kavereita näin enemmän, mutta ei sitäkään paljoksi voi kutsua. Tämä kohta jäi siis täyttämättä.


3. Löydä uusi hevonen

Jos joku ei ole sattunut vielä huomaamaan, niin Suoritettu. Päivä ennen kesäloman alkua kopista asteli ulos KWPN-tamma, nimeltä Woniek.4. Käy kisoissa

Hups. Hylätty.  Ei sillä, että intoa ja halua olisi puuttunut, tai olisin tämä unohtanut. Minun piti itseasiassa osallistua jopa kolmiin kisoihin kesän aikana, joita olin etukäteen katsonut, mutta hommat eivät edenneet ihan toivotusti.


5. Käy yöuinnilla

Suoritettu. Juhannuksena kävin uimassa keskellä yötä, eipä sekään niin ihmeellistä ollut. :D


6. Näe vanhoja kavereita

Tästä voin ilokseni sanoa, Suoritettu. En nähnyt läheskään kaikkia, jotka olisin halunnut nähdä, mutta ihan riittävästi, joitakin jopa useampaan kertaan!


7. Käy kaverin kanssa särkässä

Suoritettu. Minun ja Julian on pitänyt vaikka kuinka monena vuonna käydä Särkässä yhdessä, eikä sitä ole ikinä saatu toteutettua, ainakaan ennen tätä kesää. Viimein, tänä vuonna, saimme tämän tavoitteen saavutettua!


8. Käy Helsingissä

Suoritettu. Helsingin reissu oli myös kesän kohokohtia, oli todella kiva minireissu!9. Matkusta

Hmm... Tästä taitaa tulla kuitenkin Suoritettu. Vaikken kertaakaan poistunut Suomen rajojen sisäpuolelta, tuli omassa kotimaassa reissattua ihan kunnolla. Omassa maassakin on yllättävän paljon nähtävää!


10. Vietä hetki tekemättä mitään

Suoritettu. Oli ihanaa vain kellua laudalla järvellä, tai maata auringossa omassa pihassa!

11. Vietä sleepoverit kavereiden kanssa

Suoritettu. Yksi kavereistani tuli kesällä meille yöksi, ja... Ööh... Meillä oli hauskaa, sanotaanko vaikka näin. Mietityttää, mitä ensi kerralla keksitään! :D

12. Ylitä itsesi 

Suoritettu! Minä. Ajoin. Moottoripyörällä. Tai no, en ajanut, mutta olin kyydissä. Kahdesti! Ja molemmat matkat kestivät yli tunnin! SOS!
  Olen jostain syystä aia pelännyt moottoripyöriä, en ymmärrä mistä tämä johtuu, sillä pienenä matkustin niillä kuitenkin paljon. Nyt kuitenkin uhmasin omaa mukavuusaluettani ja selvisin, kuin selvisinkin hengissä!

13. Rentoudu auringossa 

Suoritettu. Minä en ole niinkään sellainen ihminen, joka ottaa ihan tietoisesti aurinkoa, vain maaten pihalla, mutta tänä kesänä löysin itseni muutamaan kertaan pihalta nautimasta lämmöstä.14. Mene mökille

Suoritettu. Olisin halunnut mökkeillä enemmän, sillä mökkireissut rajoittuivat tänä kesänä kahteen. Vietin toukokuun lopulla kaksi yötä mökillä ja heinäkuun lopussa yhden, kummallekin kerralle osui kuitenkin todella kauniit säät ja oli muutenkin todella kivaa viettää aikaa serkkujen ja sukulaisten kanssa!
   
15. Vietä päivä Lintsillä 

Suoritettu. Helsingissä ollessamme vietimme ihanan päivän Lintsillä! Pienempänä kävin siellä joka vuosi, mutta parina viime vuotena en ole käynyt Linnanmäellä lähestulkoon ollenkaan! Oli siis mukavaa vaihtelua päästä sinnekin!

16. Käy risteilyllä Ruotsissa

Hylätty. Eipä lähdetty Ruotsiin tänä(kään) kesänä, vaikka sitä kuinka suunniteltiin. Olisi ollut mukavaa vaihtelua käydä Tukholmassa kesälläkin, me kun käymme siellä lähes poikkeuksetta joko syys-, tai hiihtolomalla. No, ehkä ensi kesänä!

17. Tee videokooste kesästä 2016 


Eos. Tämä kohta on vielä vähän auki. Olen kyllä alkanut muokkaamaan videota, mutta se on melko kuvapainotteinen, lisäksi minulla on hieman ongelmia musiikin kanssa. Mielelläni tämän kyllä teen, jos vaan saan homman toimimaan!


18. Käy kolmessa eri huvipuistossa tms. Ups. Hylätty. Tämän kesän huvipuistoreissut rajoittuivat Lintsiin ja Särkkään, Lintsillä kävin kerran ja Särkässä neljästi(?).

19. Valvo koko yö


Suoritettu. Tarvitseeko lisäselittelyjä?

20. Vietä päivä ilman nettiä

Hylätty. Unohdin! Minä tosissaan unohdin tämän kohdan! Olisin varmasti pystynyt tähän, mutta unohdin koko listan olemassaolon, miten olisin voinut muistaa yhden, yksittäisen kohdan?

21. Käy ulkomailla

Hylätty. Minun matkustaminen rajoittui tänä kesänä Suomen rajojen sisäpuolelle, mutta opinpahan sen, että omassakin maassa on paljon nähtävää!

22. Mene kuvaamaan jotkut kisat

Hylätty. Minun oli tarkoitus lähteä Savonlinnaan kuvaamaan joka vuosi järjestettävät Opera Gamesit, mutta tätä ei valitettavasti saatu järjestymään. Ehkä ensi kesänä pääsisin seuraamaan tätä tapahtumaa jälleen...

23. Tapaa sukulaisia

Suoritettu. Näin kesällä todella paljon sukulaisiani, niin äidin, kuin isänkin puolelta. Tapasin jopa joitakin ihmisiä, joita en ole koskaan ennen tavannut!


24. Käy vesipuistossa

Hylätty. Meidän oli tarkoitus mennä heinäkuun lopussa Jukuparkkiin, tätä suunniteltiin myös pitkään, mutta loppujen lopuksi suunnitelma kaatui siihen, että Turussa satoi rakeita... Suomen kesä, aina yhtä virkistävä ja yllättävä!


25. NAUTI KESÄSTÄ!
Suoritettu! Vaikka monta kohtaa jäi täyttämättä listalta ja monta asiaa olisi voinut puolestani mennä toisin, oli kesä kokonaisuudessaan todella hyvä!


Nyt on kesä virallisesti siis purkitettu omalta osaltani ja syksy saa tulla. Tästä todisteena on mm. se, että juuri nyt istun sisällä, maailman lämpimin ja ihanin Hollisterin huppari, sekä collarit päälläni, kun ikkunan takana näkyy sadepisaroita, jotka rikkovat järven pinnan. Kiitos jokaiselle, joka oli osana kesääni ja teki siitä mahtavan! Kiitos!


2 kommenttia:

  1. Hyvä postaus ja kiva lopetus❤😊

    VastaaPoista
  2. Mukavan kuuloinen kesä oli siulla! :)

    http://tallintarinoita.blogspot.fi

    VastaaPoista