Muut sivut

maanantai 17. lokakuuta 2016

Lomalla viimeinkin!

Ihanaa, nyt olen viimein virallisesti syyslomalla! Viikkoon ei tarvitse mennä kouluun, lukea kokeisiin, tehdä läksyjä, murehtia aikatauluista, voi vain olla! En tajua mihin alkusyksy on jo kadonnut, vastahan koulutkin alkoivat! Pakko myöntää, kulunut syksy on ollut itselleni todella rankka ja tarvitsin todellakin loman, ei tullut hetkeäkään liian aikaisin. En nyt ole sopinut koko viikolle mitään ihmeellisempää ohjelmaa, ihan vain jotta voisin vain olla rauhassa ja mennä fiiliksen mukaan.
 


Ensiviikolle mahtuu kuitenkin paljon heppahommia. Huomenna meillä on Inkan rataharkat, jonain päivänä hypätään muuten vaan itsenäisesti. Viimeviikollakin tapahtui vaikka ja mitä! Tiistaina oli Inkan estetreeni, jolta minulla on videotakin, kunhan vain saan koosteen muokattua. Keskiviikkona ja perjantaina juoksutin Wonyn rankemmin, torstai oli vapaa, koska minulle torstai olisi käytännössä nykyään mahdoton, tai ainakin todella uuvuttava yhtälö, sillä minulla on paljon muutakin menoa.
  Lauantaina hypittiin, se meni hyvin niin pitkään, kunnes Wony päätti lähteä ja sit muuten laukattiin melkolailla kovaa 1,5 kierrosta maneesia ympäri, olin jo varma että en saa hevosta pysähtymään. Saimme kuitenkin muutamia hyviä hyppyjä ja esteet olivat jopa 50cm-60cm pystyjä! :'D Edistystä niistä ristikoista ja kavaleteista.
 
Sunnuntaina irtohypytin Wonyn. Teimme maneesiin viiden esteen jumpan, jossa oli muut innarivälejä, mutta ennen viimeistä oli yksi laukka. Muuten esteet olivat pystyjä, jotka nousivat aina este esteeltä, mutta viimeinen oli okseri. Ja ei herranjumala siitä hevosesta löytyy ponnua! Okseri oli lopussa n. 120cm korkea ja ainakin metrin levyinen ja W ponnasi yli vielä ilmavaran kanssa! Wony oli kyllä eilen ihan liekeissä, juoksi ympäri maneesia aivan onnessaan, tehden mitä ihmeellisempiä käännöksiä ja kurveja. Siitä tulee kyllä minulle hyvä hevonen aikaluokkiin, sen saa tarpeen vaatien käännettyä radalla vaikka kolikon päälle!
   Irtohypytyksen jälkeen Wonylla oli hieronta. Siellä ei ilmennyt mitään ihmeellistä, hieroja kehui Wonya paljon ja sanoi, että hyvässä kunnossa on hevonen. Seuraava hieronta on näillä näkymin viiden viikon kuluttua.Sitten vielä vähän pois hevosjutuista näin loppuun. Omat polveni ovat kipeytyneet jälleen pahemmiksi, lähdemme uudestaan lääkäriin valittamaan niistä. Lokakuu on saapunut ja aamut ovat niin ihania! Järveltä nousee selvästi erottuva usva, maa on kuurassa, hengitys höyryää. Taivas on aivan punainen, eikä missään näy ketään. Rakastan tätä maisemaa yli kaiken!


Hyvää lomaa kaikille, joilla se on nyt, muistakaa nauttia siitä!6 kommenttia:

 1. KIva postaus ja hienoja kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Upeita nuo kuvat! Olisipa ollut joku kuva tuosta irtohypytyksestä, olisi ollut hieno nähdä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Itseäkin harmittaa, kun en saanut kuvia, tai videota, mutta ensi kerralla pyrin saamaan!

   Poista