Muut sivut

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Syyskuun kootut palat

Toteutan tälläkertaa vähän erilaisen Kuukauden suosikit-postauksen, sillä minulla ei ole mitenkään aikaa lähteä kokoamaan isoa postausta, kuten tein esim. kesäkuussa. Syyskuun suosikit perustuu tällä kertaa vähän enemmän blogin ja ratsastuksen ympärille.

Suosituin postaus

Suosituimmaksi postaukseksi nousi tässä kuussa postaus nimeltä Tilannepäivittelyä, 76:lla katselukerralla. Toista sijaa pitää novelli "Taivaanrannanmaalari" 74:llä katselukerralla.
SuosikkikuvaTykätyin Instakuva

Sattumoisin tykätyin kuva meidän Instagram-tilillä viime kuussa oli juurikin tuo minun suosikkikuvani!
Paras tallipäivä

Paras tallilla vietetty päivä oli varmaankin parin viikon takainen lauantai, kun olin koko päivän estekisoissa auttelemassa ja kuvaamassa koko päivän. Vähän tuli kylmä, mutta mitä se haittaa, kun ympärillä on hyvä tunnelma ja paljon ihania ihmisiä?
Paras valmennus

Jompikumpi viimeviikonloppuisista Elmon valmennuksista nousee ehdottomasti ykköseksi! Hyödyimme valkoista ihan älyttömästi, Elmo on älyttömän hyvä valmentaja!
Suosikki quote

"Onnenkyyneleet, takin kaulukseen, kuin tähti taivaalle." Se kuvaa tosi hyvin meidän viime viikkoja, onnenkyyneleet ovat tulvineet useampaan kertaan silmistä tuon eläimen takia. <3
Suosikki varuste

... on ehdottomasti meidän uusi estesatula! Se vain on niin yli-ihana ja hyvä istua, en kestä!

Suosikki hevonen
 
Wony. <3 Meillä on mennyt niin hyvin viimeaikoina, että en ehkä kestä!

Suosikki laji

Kouluratsastus. Nyt kun esteitä ei ole tullut niin hypittyä, on sileällä tehty entistä enemmän töitä. Älkää huoliko, en ole missään nimessä kääntymässä kouluratsastajaksi! ;D Se nyt vain oli tämän kuun juttu!

6 kommenttia:

 1. Tuo suosikkikuvasi on kyllä aivan ihana ja syksyinen, en ihmettele sen olevan kuukauden tykätyin myös instagramissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itse myös ihan älyttömästi kuvasta! :)

   Poista
 2. Kiva postaus ja olen samaa mieltä Siirin kanssa. Todella hieno kuva.

  VastaaPoista