Muut sivut

torstai 3. marraskuuta 2016

Mp by Wony

Jälleen joulukalenteriin liittyvää asiaa! Eli jossakin kohtaa kalenteria ilmestyy luukku, johon Wony on saanut kertoa mielipiteensä eri asioista. Heitelkää kommentteihin ehdotuksia, sanoja, asioita... Aivan mitä tahansa ja Wony kertoo mielipiteensä teille! Minulla on pieni tunne, että postauksesta saattaa tulla melko mielenkiintoinen, varsinkin kun tuo rakas tammani on täynnä kärkkäitä mielipiteitä!

Olen pahoillani, että postauksia ei ole tullut taaskaan piiiiitkiin aikoihin. Tämä johtuu siitä, että ei ole kuvia, eikä aikaa, mutta päällimmäisenä siitä, että ei ole sanottavaa. Tästä tulossa lisää lähiaikoina, mutta koettakaa pysyä aktiivisena, se on minulle valtavan suuri kiitos ja motivaation lähde! <3

7 kommenttia:

 1. Wonyn mielipide estekisoista? Wonyn mielipide esteistä ylipäätään? Entä puomit? Kouluväännöt? Hauska idea :)

  VastaaPoista
 2. Laukka, ravi, käynti, maastoilu, koulukisat, muut hevoset, sinä (Aada), uusi talli, ruoka, ulkoilu ja maastoesteet :)

  VastaaPoista
 3. Miten Wony reagoi uusiin asioihin, ihanimmat ja kamalimmat puolet Wonysta, kouluratsastuksen tärkeys, pellot, metsät. :)

  VastaaPoista
 4. Mp pokkanoista :D?

  vinuski.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Wonyn mielipide loimista, kärpäsistä, pienistä poneista, lapsista, kouluvalmentajista, estevalmentajista, vapaapäivistä. Tsemppiä kalenterin kokoamiseen, odotan innolla!😊 Ja kyllä, pysyn mukana vähäisistä postauksista huolimatta. Älä huoli, ei aina ehdi kirjoittaa usein!

  VastaaPoista
 6. Wonyn mp: lempiherkku, paras kaveri, ihmiset, kouluratsastus, esteratsastus, maastoilu, ilman satulaa meno, ulkoilu, talvi, kesä, kevät, syksy jaaaaaa laitetaan vielä sinä! :)
  Toivottavasti ehdotuksista on apua :)!

  VastaaPoista