Muut sivut

torstai 1. joulukuuta 2016

Luukku 1 - Linkkaa blogisi!

Käynnistetään joulukalenteri nyt heti alkuun Linkkaa blogisi-postauksella, jotta ehdin valikoimaan parhaat vielä joulukalenteriin. Oma lukulistani on kaivannut päivittelyä jo hetken aikaa, minun onkin pitänyt toteuttaa tämä postaus jo hetken aikaa, mutta nyt se lykkäytyi tänne asti. No, pidemmittä puheitta, mennään itse asiaan!

 Miten saat blogisi mukaan?
Kirjoita kommenttikenttään blogisi osoite, sekä lyhyt esittelyteksti. Olisi
myös kiva, jos olisit blogin rekisteröitynyt lukija, mutta tämä ei ole pakollista. Aikaa ilmoittaa oma blogi mukaan on vain 10.12 asti, jotta ehdin hyvin kokoamaan omat suosikit. Riippuen osallistujien määrästä, arvostelen muutaman blogin yhdessä joulukalenteriluukussa.

Näissä merkeissä käynnistyy siis joulukalenteri ja sen mukana myös joulunodotus! Viimeinen rutistus vielä koulussa, sitten saa jäädä taas hyvin ansaitulle lomalle. Toivotan jokaiselle kaksi-, ja nelijalkaiselle ihanaa joulukuuta!23 kommenttia:

 1. Liityin lukijaksi, kivan oloinen blogi siulla! :) miullakin ekana luukkuna linkkaa blogisi, vink vink kaikki... ;)

  Blogini päätähtinä seikkailee kaksi maastoratsua, kuusi agilityä harrastavaa vuohta, kolme tallikissaa, kaneja, koira ja kana. Postauksia aina ratsastuksesta vuohiagilityyn. Ai niin ja joulukalenteri löytyy tällä hetkellä blogista. ;)

  http://tallintarinoita.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. kertoilua.blogspot.fi
  Tämähän on jo tuttu Aadalle, mutta lukijoita kaipaava blogi tavallisesta arjesta 15-vuotiaan tytön silmin. Mukana hevostouhuja ja koiratouhuja sekarotuisen Lennu-uroksen kanssa. Lämpimästo tervetuloa lukemaan❤

  VastaaPoista
 3. ennijavakaus.blogspot.fi

  14v tyttö kertoilee elämästään oman Irish Cobin kanssa sekä liikutettavien suokkien. Valmentautumista, kisaamista, arkea, varusteita :)

  VastaaPoista
 4. http://iidunhevoselamaa.blogspot.fi/?m=1

  Blogi kertoo kohta 16-vuotiaan tytön hevoselämästä, liikutusheppa Miksusta, joka on ontumut jonkin aikaa, mutta oparantuu koko ajan.

  VastaaPoista
 5. http://adiliini.blogspot.fi/

  Olen siis 14-vuotias tyttö, joka harrastaa ratsastusta ja koiransa kanssa agilityä. Blogia aloitin kirjoittamaan samaan aikaan kanssasi (2014?), mutta se jäi tauolle lähes vuodeksi.

  VastaaPoista
 6. rennostiravaillen.blogspot.fi
  Blogi kertoo minusta ja vuokrahevosestani Super Platiniumista. Platinium on ravuri, mutta se toimii myös ratsuna. Pähkinänkuoressa blogini kertoo meidän treeneistä ja muista touhuista tallilla.

  VastaaPoista
 7. http://anselminaskeleet.blogspot.fi/?m=1

  Ensi kuussa 18v omistaja, ja ensimmäinen oma hevonen, 5v torinhevos ruuna Admiral, tutummin Anselmi. :)
  Yhteistä matkaa ei ole kertynyt vielä edes kahta kuukautta, mutta vastoinkäymisiä on jo kerennyt tulla vastaan ontumisen ja sädemädän muodossa. Blogissa pääset seuraamaan meidä yhteistä taivalta tavoitteena kisakentät, ja elämää nuoren ja vielä osaamattoman hevosen kanssa! :)

  VastaaPoista
 8. http://tinttitamma.blogspot.fi

  Helou! Opetellaan ex-ravurin kanssa ratsunhommia. Ei olla kauheen mielenkiintoisia tai mieleenpainuvia, mutta on meillä ihan hauskojakin juttuja.

  VastaaPoista
 9. https://pikkuviikinki.blogspot.fi/?m=1

  Blogia kirjoittaa kohta 18 vuotias, liiketaloutta yhdistelmänä opiskeleva tyttö. Ratsun virkaa toimittaa Puolan risteytys Wiku. Vaikka kiltti onkin, silmäkulmasta löytyy pilkettä. Henkeen ja vereen kouluratsukko, joka kuitenkin treenaa viikottain esteillä. Blogi käsittelee meidän arkea niin kilpailujen, treenin, kuin höntsäilyn merkeissä.

  VastaaPoista
 10. katkottujaoksia.blogspot.com
  21-vuotiaan ratsastuskoululaisen blogi, mukana myös yksityisiä hevosia ja itsenäistä ratsastusta. Postaan noin kerran viikossa, välillä harvemmin tai useammin :)

  VastaaPoista
 11. http://jennynkisajaratsastusblogi.blogspot.fi Blogin takana, on nuori, vuonna 90 syntynyt 100% hevoshullu, siis minä. :) Tämä blogi kertoo minun ratsastuksestani harraste- ja kilpailualueella. koitan myös kehittyä, joka kerta kun nousen hevosen selkään. Olen myös voittanut 3x kultaa Los Angelesin kesäkisoissa 2015.

  VastaaPoista
 12. poniruunaressu.blogspot.fi

  En oo sun blogin rekisteröitynyt lukija mut seurannut oon jo jonkun aikaa :)

  VastaaPoista
 13. https://hevostytonelamaax.blogspot.fi
  Blogi kertoo arjestani, ratsastustunneista/valmennuksista ja huimenna myös alkaa joka toiselta päivällä joulukalenteri :) postauksia tulee 1-3 viikossa

  VastaaPoista
 14. Pennin pyörittäjä

  Kun lihavasta ponista saadaan taas sporttinen lihaskimppu. Kun tammalle vihdoin kelpaa myös eteenpäin liikkuminen jumitteluiden sijaan. Valokuvausta ja yleistä arkihömppää ilman suuria analyysejä. Sitä on Pennin pyörittäjä.

  VastaaPoista
 15. Just be Brave

  Blogissani kerron elämästäni oman nuoren kilpahevostamman Ettanin kanssa. Mukaan mahtuu niin kilpailuja, valmenuksia kuin erikoispostauksia :)

  Kiva että sinäkin teet joulukalenterin :D

  VastaaPoista
 16. http://siirixo.blogspot.fi
  20- vuotias ikuinen heppatyttö kirjoittelee kuulumisia ratsastuskoulun arjesta. Käyn itse tunneilla 1-2 kertaa viikossa, ja ratsastan estepainotteisessa ryhmässä (eli hypätään noin kahdesti kuussa). Blogin päätähtenä on 13-vuotias pv Pilleri, joka on myös ykköskisaratsuni, mutta se on tällä hetkellä hyppytauolla- ensi vuonna palaamme taas entistä ehompina kisaradoille! :)
  Tervetuloa mukaan meidän jengin menoon- luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita! ;)

  VastaaPoista
 17. my-finest.blogspot.fi
  Blogissani kerron elämästäni ensimmäisen oman hevoseni kanssa. Valmentaudumme säännöllisesti niin koulussa kuin esteilläkin, ja aloittelemme kilpailu-uraamme molemmissa lajeissa, kuitenkin pääasiassa esteille painottuen. Blogista löytyy niin perus kuulumis- ja treenipostauksia kuin spesiaalimpaa materiaaliakin, ja videoitakin löytyy melko runsaasti! :)

  VastaaPoista
 18. https://laikunseikkailut.blogspot.fi
  18-vuotias hevostyttö kirjoittelee kuuöumisia oman hevosen arjesta. Joskus mukana esiintyy muitakin karvakorvia, mutta pääsääntöisesti postauksissa esiintyy 10-vuotia puolalainenn pv ruuna :)kilpailemme sillointällöin ja käymme lähes viikoittain valmennuksissa.

  VastaaPoista
 19. http://welifedream.blogspot.fi/

  Hymyillen Huomiseen -blogi kertoo v.2000 syntyneen tytön hevoselämästä. Mukaan mahtuu silloin tällöin myös lifestyle- ja valokuvauspostauksia. Mukana pyörii kaksi liikutushevostani.

  VastaaPoista
 20. Better than Pearls

  Helmiäkin parempia voi olla vain hevoset! Blogia tähdittää 4-vuotias (okei, melkein 5v) voikko suomenhevostamma Nita sekä sen puolipikkuveli, kesällä syntynyt Pomo-orivarsa. Menossa mukana myös sekalainen lauma muita hevosia. Tähtäimessä ikäluokkakilpailut, treenejä, kisoja sekä postauksia suomenhevoskasvattajan elämästä!

  VastaaPoista
 21. http://myandponylife.blogspot.fi/
  Blogissa seurataan junioriratsastajan ja esteheppa Nanan elämää kohti tulevia haasteita. Mukana näkyy myös usein tallin täydeltä muita liikuteltavia poneja :)

  VastaaPoista
 22. vinuski.blogspot.com

  16-vuotias tyttö kirjoittaa omasta elämästään. Rakastan valokuvausta ja se näkyykin usein blogistani. Tällä hetkellä on myös joulukalenteri menossa.

  VastaaPoista
 23. suokkilife.blogspot.com Elämääni Neilikan kanssa 💖

  VastaaPoista