Muut sivut

torstai 15. joulukuuta 2016

Luukku 15 - Joulupukin apulaisina


Niin se aika vain kuluu, että yhtäkkiä onkin enää alle kymmenen yötä jouluun ja joulukuukin on jo yli puolessa välissä! Onkin siis ihan hyvä aika katsella vähän joulukuvia vuosimallia 2016. Alunperin nämä kuvat piti itseasiassa nähdä vasta 23. päivä ja minun piti kirjoittaa novelli täksi päiväksi, mutta novellia kirjoittaessani huomasin sen sopivan paljon paremmin juuri jouluaattoa edeltävään luukkuun, keikautin siis nämä luukut toisinpäin!
   Näitä kuvia ei tullut ihan niin paljoa, kuin olisin toivonut, sillä Wony ei ollut samaa mieltä poseeraamisesta kanssani. Saimme kuitenkin nämä muutamat kivat kuvat ja nyt ne näkevät päivänvaloa blogissa, kun olen saanut kaikki muokkailtua. Lähestulkoon kaikissa kuvisa riitti pelkkä värien säätö, mutta yhtä kuvaa muokkasin jopa todella radikaalisti - sanotaanko vaikka niin, että opettelin käyttämään Gimpin kloonaustyökalua, sekä kahdennusta... Pistetäänpä siis huviksemme pieni tietovisa pystyyn, mikä näistä kuvista on tämä kyseinen muokattu kuva?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

 7.

8.

9.

 10.

11.


Löytyikö kuvista omia suosikkeja?
Keksittekö muokatun kuvan?
Onnistuivatko teidän joulukuvat?

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, en osaa lempparia sanoa - kuten en valitettavasti myöskään muokattua kuvaa! En tiedä, onko sitten ollenkaan "valitettavasti"-asia, etten radikaalisti muokattua kuvaa tunnista, sillä silloinhan olet onnistunut erittäin hyvin! :) Jos jotain veikkauksia pitäisi heittää, niin arvelisin kuvan olevan 4 tai 6, mutta yhtään en ole varma - kunhan nyt heitin jotain ilmaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tuosta muokkauksesta tuli jopa yllättävän aidon näköinen, itse muokattava asia ei ollut niin älyttömän suuri, mutta vaikutti kuvan yleisilmeeseen ratkaisevasti! Ja kyseessä ei ollut 4, tai 6, hyviä arvauksia kyllä molemmat! ;)

   Poista
 2. Vähän ihania kuvia💖 ja Neilikka pääsi kuvaan💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niinhän se pääsi, kun hevonen on ihana, ei kuvakaan voi epäonnistua! <3

   Poista
 3. 5?😃 mut kivoja kuvia😎

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia!
  Ite veikkaan kolmosta tai kymppi kuvaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja nyt tuli viimein oikea vastaus, eli 10 oli muokattu kuva! :D

   Poista