Muut sivut

perjantai 16. joulukuuta 2016

Luukku 16 - All I want for christmas is...Kahdeksan yötä jouluun on... Ja kyllä, laskin aivan itse, kun avasin tänään joulukalenterin! Tiukille siis menee, mutta nyt täytyy vain toivoa, että joululahjatoivelista ehtii vielä Korvatunturille ajoissa!

Joulu lähestyy kovaa vauhtia! On siis korkea aika paljastaa blogin puolella, mitä toivon itselleni joululahjaksi, tontuille onneksi tieto on välitetty jo hetki sitten! Eiköhän sitten mennä katsomaan tarkemmin toiveitani!- Jos nyt aloitetaan vaikka noista leffoista/dvd:istä, niin ihan ensimmäisenä listalla on suosikkisarjani Once upon a timen neljäs ja viides kausi! Neljännen kauden olen nähnyt viime keväänä Viaplaysta, mutta viides kausi on minulle ihan uusi tuttavuus, lukuunottamatta tietenkään niitä pätkiä, jotka uskollinen fanityttö on katsonut Youtubesta jo etukäteen! Sain viime jouluna 1-3 kaudet ja aloitin katsomaan niitä kesäloman lopulla alusta, mutta jo syyslomalla sain katsottua kaudet loppuun, jolloin sieluuni jäi aukko odottamaan joulua, jotta se täyttyisi taas. <3

Näiden lisäksi haluaisin The Martian-elokuvan, joka kuului tälle loputtoman pitkälle "Menen-katsomaan-tämän-leffan-elokuvateatteriin-kun-pääsen-Tampereelle"-listalleni, mutta ei ole yllätys, että leffa jäi välistä! Olen kuullut, että leffa on ihan huippu hyvä, joten olisi ihanaa saada hamstrattua se omaan kokoelmaani.- Leffoista voisimme siirtyä kirjojen pariin, joita tänä vuonna listalle kertyi melkoisesti! Toivon tietystikin tätä "uutta" Harry Potteria, joka on siis kyseisen näytelmän käsikirjoitus. Kirja on varmasti todella erilainen, kuin edelliset kirjat, se onkin saanut osakseen mielipiteitä laidasta laitaan, tietysti siis niitä huonompiakin arvosteluja. Haluan kuitenkin lukea kirjan ehdottomasti!

Listalla on myös "Sysimetsä"-sarjan kaksi seuraavaa osaa. Kuuntelin ensimmäisen äänikirjana syksyllä, ihastuen siihen täysin, nyt on siis pakko saada seuraavat osat! Harmillisesti tämä ensimmäinen osa jäi kesken, nyt minun täytyy siis saada sekin jostain... :D

Toivon myös suosikkikirjailijani John Greenin kahta teosta: vanhempaa kirjaa "Kaikki viimeiset sanat" ("Looking for Alaska"), sekä täysin uutta "Let it snow"-kirjaa, jonka on oikeastaan kirjoittanut kolme kirjailijaa, Green mukaanlukien. Muuten hyllystäni löytyy kaikki Greenin kirjat, mutta nämä ovat jääneet hankkimatta syystä, tai toisesta!


 
- Hevostavaroita listalta löytyy vähän niukasti, sillä tällä hetkellä Wony ei tarvitse oikein mitään uutta. Siis, noiden suojien lisäksi. Wonyn Lami-Cellin suojat ovat jo melkoisen kulahtaneet (lukekaa: hajalla, puhkikuluneet ja ylikäytetyt), sillä ne tulivat jo Niken mukana, joka oli käyttänyt niitä vuoden, jos toisenkin! Uudet Lami-Cellin Elite Pro suojat tulevat siis tarpeeseen, hyväksi olemme ne kuitenkin todenneet!

Jotta en itse jäisi aivan ilman heppatavaroita, toivon CRW:n Hahn-ratsastushousuja, joissa on kuulemani mukaan todella pitävät gripit pyllyssä ja polvissa. Tällaiset olisivat kivat, sillä minulla ei ole ollut yksiäkään housuja, joissa gripit olisivat oikeasti järeämmät, nämä eivät kuitenkaan ole must have-listani kärkipäässä, sillä ratsastushousuja minulta löytyy jo hyllyllinen kotoa!

Viimeinen heppatoiveeni on Kingslandin, tai muun vastaavan fleecetakki, sillä voin häpeäkseni sanoa, etten omista yhtäkään fleece-/välikerrostakkia. Hetken selailtuani löysin tämän ihanan harmaan KL-fleecen, joka olisi ihana lisä pukinkonttiin. <3- Tarvitsisin myös oikeasti laadukkaat, hyvin blendautuvat värikynät ja onkin yleisessä tiedossa, että Derwent on johtava yritys tällä alalla. Yhdet vähän halvemmat Derwent-värit minulta löytyy, mutta niillä on hankalampaa taiteilla esim. kasvoja, sillä värit eivät blendaudu kunnolla edes stampilla. Tästä syystä listalla on Derwentin Studio Blendable-puuvärit, joko koossa 24 tai 36. Tietenkin 72 olisi ihan huippujuttu, mutta se olisi jo niin kallis satsi, että varmasti halvemmallakin pärjää!

 Kasvojen piirtämiseen listalla on myös Derwentin 6 coloursoft skintones-ihonvärisetti, jossa siis tulee 6 erilaista sävyä, joilla saisi tehtyä värillisiä kasvokuvia. Jos nämä toiveet toteutuisivat, täytyisi enää löytää aikaa piirtää. :D- Perheemme pelaa myös usein viikonloppuisin lautapelejä yhdessä, ja jokaisen suosikiksi on muodostunut Carcassonne-lautapeli, jonka saimme joululahjaksi viime jouluna. Nyt siis toivon tähän peliin lisäosia, jotta saamme pelattua entistä pidempiä pelejä (lukekaa: jotta saan rakennettua suur-imperiumini loppuun. Minulla on tapana aloittaa suunnattoman kaupungin rakennus, jota en kuitenkaan saa valmiiksi pelin aikana ja missaan pisteet).- Listallani on tietenkin vielä viimeisenä, muttei suinkaan vähimmäisenä, mikäpä muukaan kuin suklaa! Suklaata ei voi koskaan saada liikaa jouluna, sitä voi toivoa aina ja kaikilta! <3

Mitä sinä toivot joululahjaksi?
Löytyykö listaltasi samoja toiveita?

2 kommenttia:

  1. Onneksi suklaa löytyy listaltasi💖

    VastaaPoista
  2. Carcassonne on kyllä ihan huippu peli! Meillä ei sitä omana ole, mutta pienempänä pelasin sitä paljonkin kaverini luona. Mäkin olen aina strategia peleissä vähän liian kunnianhimoinen ja en saa mitään valmiiksi :'D esim monopolissa ostan aina vähän kaikkea ja sitten ei ole enää rahaa Erottajaan :'D
    Kiva postaus ja tuo oli kiva, kun kerroit vähän pidemmin, miksi haluat juuri sen :)!

    VastaaPoista