Muut sivut

sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Luukku 18 - Before I die


Nyt on vuorossa postaus, joka pari vuotta sitten (2012) oli oikea massailmiö, vähän kuin 3 asiaa-postaus tällä hetkellä! Nykyään tilanne tämän postauksen kannalta on jo hieman rauhoittunut ja ehkä jopa painunut unholaan, ainakin minun osaltani. Hetki sitten törmäsin kuitenkin pitkästä aikaa tällaiseen postaukseen ja sillä samaisella sekunnilla päätin toteuttaa tämän postauksen! Kyseessähän siis on, mikäpä muukaan, kuin Before I die!

What do you want to do before you die?

8 kommenttia:

 1. Ei näitä enää kovin usein näe kyllä. :) paljon oli siulla tässä sellasia, mitä itsekkin haluaisin joskus tehdä. :)

  VastaaPoista
 2. Kiva tämmönen vähän erilainen postaus, kun oli enkuksi! Itse haluan kertoa läheisilleni ja rakkailleni, että rakastan heitä, ja että he ovat todella tärkeitä. Ihan Pohjois-Suomessa olisi kiva käydä, kuin myös Norjassa. Haluaiskn myös hypätä korkeita esteitä omalla hevosellani, jos sellainen olisi.

  kertoilua.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos miellytti! Nuo ovat ihania tavoitteita, toivottavasti saavutat ne!

   Poista
 3. Enpä ollut itse kuullutkaan tällaisesta! Oli kiva tämä toteutus, ei tuntunut kuvapostaukselta vaikka kuvista koostuikin, kun oli nuo tekstit tuolla kuvissa :) Hyviä tavoitteita ja noita kun toteuttelisi, niin varmasti tulisi uusia ulottuvuuksia niin itseen kuin omaan elämäänkin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tosiaan pari vuotta sitten olivat ihan huippusuosittuja, mutta nyt mietin, että alkavatko ne taas nostamaan päätään blogimaailmassa, niitä alkaa taas ilmestymään blogissa, jos toisessakin. ;) Olisi kyllä ihan uskomatonta toteuttaa edes osa näistä! :)

   Poista
 4. Oi vitsit, tää olikin ihan mielettömän kiva postaus! Osa sopii näistä omallekin kohdalleni. Esimerkiksi tuo tatuointi, sellaista olen halunnut jo useamman vuodenkin! Pakko kysyä, että mistä etsit näitä kuvia, joltain tietyltä sivultako? :D

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tykkään itsekin näistä ihan älyttömästi! Tuollainen tatuointi olisi ihana! <3
   Netistä löytää tosi paljon ihan vaan kuvahaulla, ensiksi saattaa löytyä jotain ihan "outoja", mutta kun löydät yhden tuontyyppisen, löydät niitä paljon lisää! Myös sivustolta www.weheartit.com löytyy paljon, kun hakee hakusanalla "Before I die" :D

   Poista