Muut sivut

maanantai 19. joulukuuta 2016

Luukku 19 - Täällä ruudun takana


Heippa! Jouluaatto lähestyy päivä päivältä nopeammin, nyt onkin jo 19. päivä! Tuntuu siltä, kuin vasta pari päivää sitten olisin julkaissut joulukalenterin ensimmäisen luukun ja odottanut innolla kommentteja ja teidän reaktioita postauksiin. Nyt tuo odotus on kuitenkin pikkuhiljaa vaihtunut joulun odotukseen ja jännitykseen, vaikka edelleen kommentteja innolla odotan ja luenkin, ne piristävät päivääni suunnattomasti!
   Hetki sitten kalenterissa käytiin läpi faktoja Wonysta ja jotta tämä homma jakaantuu nyt tasapuolisesti, on vähintäänkin reilua, että minäkin saan hetkeni parrasvaloissa! Tähän luukkuun olen siis listannut faktoja itsestäni, josko oppisitte minusta jotain uutta!

1. Rakastan elokuvia ja sarjoja yli kaiken.

2. Kuuntelen todella paljon musiikkia.

3.Tykkään pelata meidän PS 3:lla, mutta minulla ei ole ikinä aikaa. Ehkä joululomalla...

4. Mummolaan on aina kiva mennä, se on niitä harvoja paikkoja jossa oikeasti rentoudun. Järjestän aina mielelläni mummolaviikonloppuja!


5. Olen ehdottomasti yöihminen, mikä tietenkin aiheuttaa sen, että vihaan aikaisia herätyksiä.

6. En osaa pitää vaatehuonettani järjestyksessä.

7. Aloitin kunnolla piirtämisen n. vuosi sitten ja omasta mielestäni kehitys on ollut hurja! Toivottavasti näin on jatkossakin!8. Minulla on todella lyhyt pinna, eikä minua kannata ärsyttää!

9. En yleensä viihdy kovin suurissa kaveriporukoissa, mielummin kaksi rakasta, hyvää ystävää, kuin lauma puolituttuja.10. Oma huoneeni on todella "näköiseni" ja mielestäni viihtyisä, se on oma pyhättöni.

11.  Olen 180cm pitkä.

12. Kävin koulussa puoli vuotta ykkösluokkaa ja loput vuodesta kakkosta, eli olen muita luokkalaisiani vuoden nuorempi.

13. En osaa ajatella minua nuorempana, kuin muut, sillä olen ollut niin pitkään itseäni vanhempien joukossa. Näen siis itseni ihan kasiluokkalaisena ja kutsun esim. meidän koulun seiskoja pikkuisiksi! :D

14. Oma huoneeni on parhaita paikkoja maailmassa.15. Olen todella nirso ruuan suhteen.

16. En voi sietää lakua ja salmiakkia, enkä pähkinöitä, edes suklassa!

17. Puhun todella sujuvaa amerikanenglantia hyvällä ääntämisellä, osaan puhua myös todella vahvasti brittiläisittäin ja muilla aksenteilla. Vihaan suomalaisten tapaa ääntää englantia!

18. Jos luottamukseni menettää, on todella hankalaa, ellei jopa mahdotonta saada sitä ikinä täysin takaisin.

19. Näen joitakin parhaita ystäviäni aivan liian harvoin!


20. Saatan vaikuttaa todella hillityltä ja rauhalliselta, mutta oikeassa seurassa olen kaikkea muuta!

21. Syömme joka perjantai tortilloita, se on ehdoton perinne! Tortillat ovatkin lempiruokaani lasangnen ja itsetehdyn pitsan lisäksi!

22. En voi katsoa yhtä tiettyä sarjaa maratoonina loppuun - minulla on yleensä kaksi sarjaa joista yhtä katson kirjaimellisesti kyllästymiseen asti, sen jälkeen siirryn toiseen.

23. Tämän hetken suosikkisarjani ovat Quantico, jonka "löysin" vasta hetki sitten ja Greyn anatomia, jota olen katsonut kohta vuoden.

24. En ole ikinä ratsastanut pienillä poneilla - olin niin pitkä, että aloitin heti isommilla poneilla ja hevosilla!


25. Rakastan joulua ja kaikkea siihen liittyvää: katson edelleen Ylen Joulukalenteria, se on mielestäni ihan huippu! Minulla on myös edelleen kaksi omaa joulukalenteria ja huoneeni on kuorrutettu jouluvaloilla.

26. Olen opiskellut elämässäni viittä eri kieltä: suomea (totta kai), englantia, ruotsia, saksaa ja ranskaa.

27. Tykkään käyttää Viva la Divan todella tummanpunaista huulipunaa tiettyjen vaatteiden kanssa - toisiin se ei taas sovi ollenkaan!

28. En ole todetusti allerginen millekään, mutta joka kevät samaan aikaan minuun iskee hirveä nuha, joka vastaa oireiltaan allergiaa. Testeissä ei kuitenkaan ilmennyt mitään.


29. Rakastan suklaata! Parhaat suklaamaut ikinä on sini-valkoinen Suomi-suklaa ja mansikkajugurttitäytteiset Fazerin suklaakonvehdit.

30. Lempielokuvani ovat Pilvikartasto ja Nälkäpelit. Pidän paljon myös Star Warseista ja katson melkein mitä tahansa leffaa.

31. Haluan peruskoulun jälkeen opiskella kirurgiksi.

32. Pidän enemmän Burger Kingistä, kuin Hesestä, tai Mäkistä. Paras hampparipaikka on mielestäni kuitenkin Friends & Brgrs.33. Ranskikset ja kananugetit ovat parhaita, kun ne dippaa kurkku-, tai paprikamajoneesiin.

34. Jännitän yksin matkustamista uusissa tilanteissa (alussa bussissa, junassa, yksin lentokoneeseen en voisi millään kavuta, ainakaan vielä!)

35. Pidän matematiikasta ja sen laskemisesta. Rakastan sitä, että kaikki on todistettavissa ja kaikelle on järjellinen selitys.

36. Yritän aina pysyä puolueettomana ja pitää mieleni avoinna "oudoille" ja yliluonnollisille asioille. Mm. Sielunvaellus ja edelliset elämät ovat suunnattoman kiehtovia aiheita.

37. Haluaisin kirjoittaa oman joululaulun.

38. Minulla on isoja ongelmia polvieni ja nilkkojeni kanssa, kärsin välillä todella kovista kivuista, eikä terveyskeskuksen lääkäreitä pahemmin kiinnostanut.

39. Minulla ei ole aikaa siivota, eikä sotkuisuus periaatteessa häiritse minua, kunnes yhtäkkiä se alkaa ahdistaa ja sitten siivoan koko huoneen läpi kerralla.

40. Luulin, että osaan keksiä faktoja itsestäni, mutta tämä olikin suunnattoman vaikeaa!

Onko teissä samoja piirteitä?
Opitko jotakin uutta minusta?

11 kommenttia:

 1. Tuo 39 on ihan kuin miä..! :D miun huone on aina kamalan sotkunen ja sitten vaan yhtäkkiä sen haluaa siivota katosta lattiaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :D Se on outoa, kun johonkin pisteeseen asti sotkuisuus on fine, sitten se ei enää olekaan ja sitten muuten siivotaan! :D

   Poista
 2. 20. Saatan vaikuttaa todella hillityltä ja rauhalliselta, mutta oikeassa seurassa olen kaikkea muuta!

  Tämä ainakin täsmää😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu... Sä tiedät sen varsin hyvin! :D

   Poista
 3. Mä oon vähän samallallaineen. Mä oon aikas nirso myös ja huone on melkein aina sotkuinen. ^ ^ Kiva postaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hyvä kuulla, etten ole ainut! :D

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Tosi paljon samoja juttuja :D Nälkäpelit on sairaan hyviä! Justiinsa eilen luin loppuun sen yhden kirjan, elokuvista oppii niin paljon ennemmän kun lukee kirjat :) Eikö ollutkin todella vaikeaa löytää faktoja itsestään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nälkäpelit ovat kyllä tosi hyviä leffoja! Kävin katsomassa leffoissa kaikki silloin aikanaan ja nyt hommasin syksyllä DVD-boksin, josta löytyy kaikki leffat. On totta, että kirjat kannattaa ehdottomasti lukea, elokuviin joudutaan leikkaamaan pois paljon materiaalia ja tapahtumia, jotka kirjoissa saa kokea!
   Oletin, joulukuun alussa, että olisi todella helppoa keksiä faktoja itsestään, mutta se ilmenikin sitten melko tuskalliseksi hommaksi! :D

   Poista
 6. Kohta 17. ja 24.- TELL ME ABOUT IT! :D siis minua ihan raivostuttaa, kun ihmiset sanoo asioita just silleen, kun ne kirjotetaan, koska englanniksi se ei vaan toimi. Olen koittanut aina selittää, että mieti niitä aakkosia ja miten ne sanotaan, esim. A on suomeksi ihan vaan [aa], mutta englantilaiset sanovat kutakuinkin [ei]. Raivostuttavaa :D Olinkin ihan taivaissa, kun kävin Jyväskylän yliopistolla englanninkielen pääsykokeissa, ja professorit puhui niin sujuvaa ihanaa englantia (osa heistä onkin syntyperäisiä brittejä tai jenkkejä), että ihan sulin :D
  Ja olen kyllä samaa kastia myös tuossa 24. kohdassa, minäkään en ole koskaan mennyt esim. shetlanninponilla, ja kyllä harmittaa! Pienin poni, jolla olen ratsastanut, oli ehkä noin 145cm säkäinen. Paljon olen menettänyt, mutta toisaalta monelta tippumiselta samalla varmasti säästynyt :D
  Kiva postaus, hyviä sellaisia vähän erilaisempia faktoja, jotka ei blogissa muuten tulisi varmaan esille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin tuo ärsyttää minua ihan suunnattomasti, että ihmiset Suomessa ei osaa ääntää! Silloinkin kun katsoin Saara Aaltoa telkusta, ajattelin vain että miksi ihmeessä se ääntää noin!? Itse kuulen usein ääntämisestäni, että se vastaa paljon "aitoa englantia", en tiedä mistä tämä on tullut! Ehkä siitä, että katson paljon elokuvia, tai sitten vain siitä että tykkään opetella eri kieliä. Tämän takia osaankin puhua oikeasti vaikka kuinka monella eri aksentilla! :D
   Minäkään en ikinä ratsastuskoulussa mennyt shettiksellä, Daisy-shettistä ratsastin sitten n. vuoden. Säästyit varmasti monelta tippumiselta, omista tippumisista varmaan 3/4 liittyy jollakin tapaa Daisyyn! :D Mutta hyvä jos pidit postauksesta! :)

   Poista