Muut sivut

lauantai 24. joulukuuta 2016

Luukku 24 - Joulu vuosien varrella


Joulukuun 24. päivä, jouluaatto! Tähän päättyy joulun odotus, stressi ja kiire, tänään voi vain rentoutua ja nauttia saavutuksistaan. Joulukuusi on koristeltu, ruuat laitettu ja niin uskomatonta kuin se onkin, joulukalenteri on nyt virallisesti saatettu päätökseen! Pari kertaa meinasi usko jo vähän horjua tämän suhteen, tälläkin hetkellä kun aloin tätä tekstiä kirjoittamaan on jo 23. päivä, mutta hengissä selvittiin, vieläpä kunnialla! Mielestäni onnistuin tässä kalenterissa jopa yllättävän hyvin, mitä mieltä te olette? ;)
   Nyt on siis aika hiljentyä viettämään joulua. Kävin eilen Wonyn ja tarhakaveri Neilikan + omistajansa kanssa tunnin joulumaastossa, uskokaa tai älkää, selästä asti! Sen jälkeen annoin tallilaisten lahjat, sekä toivottelin hyvät joulut niin Wonylle, kuin ihanille tallilaisillekin, sillä tämän päivän olen siis pyhittänyt täysin omalle perheelle ja kotona olemiselle, lukuunottamatta joulukirkkoa, jossa on pakko pyörähtää rippikoulumerkinnän takia! :D
   Joulua on aina vietetty perheessäni isona juhlana, meille on muodostunut tarkat perinteet! Jouluaattona onkin otettu valokuvia vaikka kuinka monena vuonna, joten ajattelin, että olisi kivaa jakaa joulukuvia vuosien varrelta! Pakko myöntää, että ihan kaikki eivät ole joululta, vaan talvelta ylipäänsä, kuvat olivat vain niin ihania ja toivat monia muistoja mieleen, joten saatte nähdä kuvat ihan ylipäänsä talvilta vuosien varrelta!


 Kuusen koristelua edellisessä kodissani vuonna 2011

 Tällä kertaa isomummolan kuusen koristelua, edelleen vuonna 2011

 Vuorossa erittäin taidokas vikellysnäyte, seuraavaksi sitten ihan kunnon kisoihin, vai mitä? :D


 Olettaisin noiden kuvien olevan vuodelta 2012, päätellen hiuksieni pituudesta ja veljeni ulkonäöstä.
 

 Kaksi ylläolevaa kuvaa ovat vuodelta 2012, Leviltä.

 Minä ja paras ystäväni, Julia.


En osaa yhtään sanoa, miltä vuodelta nämä ovat, ehkä 2011-2009...? Aattoillan saldo vuonna 2013! Jos en ihan väärin muista, nämä kuvat ovat hiihtolomalta Leviltä vuodelta 2013.

Tämäkin on talvelta 2013, oltiin pilkkimässä silloisella "mökillämme", nykyisellä kodillani!

Joululta 2014 oli oikeasti tosi vähän kuvia, eli saatte nyt tyytyä vain yhteen kuvaan.
Näin päästäänkin jo jouluun 2015! Muistan muuten, kun tuolloin ei ollut yhtään lunta, eikä järvikään jäässä!Nyt ollaankin taas siinä pisteessä, että vuosi on kulut ja on joulu 2016!

Tämä tarkoittaa sitä, että ei ole sanottavana enää muuta, kuin kiitos. Kiitos sinulle, että olet kulkenut kalenterini matkassa, kommentoinut ja tukenut. Toivotan sinulle, juuri sinulle oikein ihanaa ja rauhallista joulua, sekä onnellista uutta vuotta. Rauhoittukaa ja rentoutukaa. Aada kiittää ja kumartaa.

Mikä luukku teillä jäi parhaiten mieleen kalenterista?

10 kommenttia:

 1. Hyvää joulua siullekkin! Hmm... mikähän ois jääny parhaiten mieleen... en osaa nyt kyllä sanoa, kaikki luukut tuli kyllä luettua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, jos luukut on jaksanut lukea, kiitos siitä! :)

   Poista
 2. Olet onnistunut kalenterissasi Aada. On ollut mukavaa luettavaa, kiitos. Itsenäisyyspäivän luukku oli varmaan suosikkini❤ Sinnekin rauhaisaa joulua ja hyvää onnellista uutta vuotta 2017! Pysyn blogisi mukana edelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta palautteesta, hyvä tietää, että joulukalenteri oli onnistunut! Hyvää joulua myös sinne! <3

   Poista
 3. Tää oli hauska idea! Pitäisi varmaan itsekin kaivella vanhoja kuvia, kun niitä on hauska katsella! Ihanaa joulua sullekin! ❤︎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin katsella muiden vanhoja kuvia, siksi tämän toteutin! Valokuviin jää helposti koukkuun! ;)

   Poista
 4. Siis MISSÄ on tuommoinen luminorsu ollut? Ihan mahtava!
  Ihana joulutunnelma tuli näistä kuvista! Ja mun suosikkiluukku oli ehdottomasti itsenäisyyspäivän luukkusi! :)
  Ihanaa joulua teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Levillä oli Lumikylässä, joka talvi kun siellä olen ollut, on sinne rakennettu aivan upea kylä lumesta ja jäästä, rakennukset ja kaikki!
   Ihanaa, jos on tullut joulufiilis kuvista! Tuo itsenäisyyspäivän luukku on muuten ollut yllättävän suosittu! :D
   Ihanaa joulua myös sinne! <3

   Poista
  2. Enkä ihmettele yhtään, että se on noussut suosikiksi :) Toinenkin tarinasi olisi kyllä hyvä, mutta "joku" siinä itsenäisyyspäivässä vetosi muhun ;)

   Poista
 5. Ihania kuvia!

  Tykkäsin kovasti kalenteristasi, en pystynyt valitsemaan ainoastaan yhtä suosikkia :)

  VastaaPoista