Muut sivut

torstai 8. joulukuuta 2016

Luukku 8- Tallinnan videokoosteOlin viime viikonloppuna (lauantaista maanantaihin) Tallinnassa pienellä minilomalla. Oli kyllä todella kiva ottaa pieni arjen irtiotto ja lähteä tutkimaan uutta kaupunkia, joulutoria, ja kapeita kivikujia joita reunusti värikkäät talot, unohtamatta tietenkään suuria ostoskeskuksia, pientä, ihanaa ravintolaa, jossa söin ehkä maailman parasta ruokaa, ja viihtyisiä kahviloita, sekä laivan Tax freeta ja buffettia, jossa parasta on tietenkin ne lastenpöydän nugetit ja ranskikset.   
   Rehellisesti sanottuna, minähän en ollut käynyt Tallinnassa ikinä ennen ja vanhan kaupungin kauneus yllätti minut aivan totaallisesti, sain niin paljon upeita kuvia, etten malta odottaa niiden jakamista teille kolmannessatoista luukussa! Tänään saatte kuitenkin tyytyä vain muutaman minuutin mittaiseen videokoosteeseen, jonka kuvailin matkan aikana. Tällä kertaa pidin omat höpöttelyt nollassa ja kuvailin lähinnä nättejä maisemia ja muuta tekemistä, itsekin vilahdin videolla vain kahdesti! Joten nyt: nauttikaa videosta ja Tallinnan ihanasta, jouluisesta tunnelmasta! Vaikkei lunta kaikilla videon pätkillä näykään, joulutori on täynnä joulun tunnelmaa, oli se maa valkoinen, tai ei!

Haluatteko nähdä jatkossa lisää videoita, minkälaisia?
Mitä fiiliksiä video teissä herätti?
Oletteko te käyneet Tallinnassa ja sen vanhassa kaupungissa?

6 kommenttia:

 1. Hyvän näköisiä ruokia! Ja veikkkaan, että kun itse olin päivälomalla Tallinnassa lokakuun lopussa, niin kuljimme samoja paikkoja. Ainakin tuon maailmanpyöräkahvilan ohi taisimme kävellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruuat olivat kyllä ihania! Ja tuo Kalev:in kahvila oli ihana, suosittelen ehdottomasti käymään, jos Tallinnaan on menossa!

   Poista
 2. Oli tosi hyvä video ja kiva ideea, ios kiva nähdä saman tyylisiä videoita jatkossakin!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritän toteuttaa aina sillointällöin tällaisia videoita! :)

   Poista
 3. Oi, olipa nättiä! En ole itse koskaan käynyt Tallinnassa tai Virossa ylipäätään, oli kiva päästä kurkistamaan videon matkassa vähän mitä siellä on :) Tuli nälkä videota katsoessa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tallinna oli kyllä todella kaunis kaupunki, suosittelen vierailemaan jos siihen tulee mahdollisuus! Ja ruuat olivat kyllä ihan älyttömän hyviä! :D

   Poista