Muut sivut

maanantai 6. helmikuuta 2017

Tammikuun suosikit

Jälleen viikon tauon jälkeen, heippa! Blogi on onnistunut pysyttelemään jälleen hiljaisena, kuin huopatossutehdas keskellä Saharan autiomaata kesällä, mutta asioita on tapahtunut taas siihen tahtiin, ettei yksinkertaisesti ole ollut aikaa kirjoittaa! Kirjoitettavaa olisi periaatteessa vaikka millä mitalla, mutten uskalla sanoa mitään, sillä tilanne elää niin aktiivisesti omaa elämäänsä, että siinä kohtaa kun saisin postauksen ulos, olisi hommat varmasti jo aivan toisella tolalla. No mutta, palailkaamme tähän myöhemmin, tilanteen rauhoituttua ja keskittykäämme tämän päivän aiheeseen, jonka voi melkopitkälti päätellä luovasta, omaperäisestä ja yllättävästä otsikosta: käykäämme läpi tammikuun suosikkeja!
   Nyt minulle saa sitten ihan totta ehdottaa jotakin järkevää järjestelmää näiden suosikkien listaamiseen, sillä tämä postaus on minulle aina melkoinen sekasikiö, josta voi löytää lifestyle-juttuja, hevosiin liittyvää tavaraa, kuten myös blogin ja instagramin tilastoja. Haluan sisällyttää lifestyle painotteisia asioita kuukauden suosikkeihin, mutten halua hylätä blogia ja hevosia suosikeista: olisiko joku vuorottelujärjestelmä fiksu, että joka kuukausi vaihtuisi teema? Jääkäämme pohtimaan tätä, samalla kun saatte vielä kerran lukea erittäin epäjärjestelmällisen ja -loogisen kuukauden suosikit-listauksen!

Kuukauden suosikki...
...kosmetiikkatuote

 Suosikkimerkki Viva la Divan mattehuulipuna on päässyt ahkeraan käyttöön tammikuussa! Kyseessä on ihan tumman/viininpunainen mattapintainen huulipuna, joka oikeasti kestää naamalla koko päivän - koulussa tämä on ihan huippu kätevä, kun täytyy lisätä vain kerran naamalle! 

...asu 

Rakastan tätä asua: kohokuviollinen t-paita, sekä musta pontsotyyppinen "huivi", joka lämmittää ihanasti. Molemmat on ostettu Vero Modasta joulun jälkeen.

...kappale

 Tämän kappaleen linkittäminen ei mennyt ihan suunnitellusti, mutta joka tapauksessa tammikuun suosikki kappale oli Tuomas Kauhasen kappale, nimeltä Jano.

...sarja

 Greyn anatomia palasi Viaplayhyn vihdoin ja viimein joulukuun alussa ja sarjaa tuli katseltua ihan reippaasti tammikuun aikana!

...kirja

  Suosikkikirjan tittelin nappaa tällä kertaa John Greenin, Maureen Johnsonin ja Lauren Myraclen nuortenkirja Let it snow, joka löytyi paketoituna pukinkontista. Kirja koostuu kolmesta, toisiinsa lomittuvasta, mutta kuitenkin itsenäisestä tarinasta, joista jokainen on huippuhyvän kirjailijan käsialaa! Täydellinen kirja lukea kaakaomuki kädessä viltin alla, talvipakkasten paukkuessa. <3

...instagramtili

Kuukauden suosikki instagramtilillä ei valitettavasti ole mitään tekemistä hevosten kanssa, mutta naurun ja hyvän olon senkin edestä! Kyseessä on siis tili, joka löytyy nimellä @lelepons ja sieltä löytyy aivan hulvattoman hauskoja, todella laadukkaita ja hyvin editoituja "sketsejä", joille on ollut hauskaa naureskella kavreiden kanssa! Tämä nainen on ansainnut jokaisen vajaasta 14M seuraajastaan, suosittelen lämpimästi kaikkia vilkaisemaan!

...kuva

 
...blogi

 Tässä kuussa suosikkiblogeja on kaksi, joista kumpikaan ei yllättäen olekaan hevosblogi! Toinen suosikeistani on vielä vähän pienempi ja uudempi blogi, eli Sinin kirjoittama PEUT-ÊTRE nimeä kantava blogi. Sinin blogi on täysin 100% lifestylepainotteinen ja on ollut todella mukavaa luettavaa ja vaihtelua lukulistallani.

Toisen sijan taas nappaa FIIAELINA-niminen blogi, joka kertoo kirjoittajansa seikkailuista maailmalla, tällä hetkellä Australiassa. Blogissa on suuressa osassa aivan ihanat kuvat, jotka eivät yhtään ainakaan hillitse matkakuumettani, blogissa on myös kätevää harjoittaa englannin kielitaitojansa! Älkööt kuitenkaan huoliko, jos se enkku ei ole se vahvin aine koulussa, teksteihin on kirjoitettu suomennokset alle. ;)

...postaus

Suosikkipostaukseksi nousee Pennin pyörittäjä-blogin postaus EI MEKÄÄN RUUSUILLA TANSSITA. Tämä valikoitui suosikiksi, sillä postaus oli todella hyvin kirjoitettu ja puhutteleva. Tämä myös käsitteli osittain samoja asioita, joiden kanssa painin itse postauksessa Sain kaiken mitä halusin - tämä nousikin tammikuun toisiksi suosituimmaksi postaukseksi ja koko blogin historian kommentoiduimmaksi!

...hevonenWony nappaa tämän sijan kevyesti, niin paljon se oli muuttunut tammikuun aikana! Olen niiiiin ylpeä tammasta, vaikka pientä takapakkia on taas ollut havaittavissa...

...ratsastuskertaViikko sitten sunnuntaina, päivänä kun lähdimme Savonlinnasta, Wony oli aivan mahtava! Tosi rento, hyvä ja kiva, treenailtiin laukanvaihtoja ihan kaikessa rauhassa! Nyt toivotaan, että tämä saadaan keskiviikkona takaisin, kun saatiin vielä pelastava enkeli nopeasti hätiin, päästään hommissa taas kotonakin eteenpäin! <3

Tämä suosikkilistaus alkaisi olemaan tässä! Heitelkää paranteluehdotuksia, sekä jotakin fiksua järjestelmää näiden listaukseen - myös suosikkiehdotuksia saa heittää kommentteihin!

8 kommenttia:

 1. Uuu tosi kivoja suosikkeja, varsinkin tuo mattahuulipuna vaikuttaa tosi ihanalta niin väriltään kuin ulkoasultaankin :) Itse luin tuon kyseisen kirjan syysloman aikoihin. Olisi kyllä ollut tosi kannattavaa lukea se vasta lähempänä joulua, sillä sen talvinen fiilis tuntui vähän oudolta niin syksyisissä maisemissa :D Mutta tosi hyvä kirja se kuitenkin oli! Ja ihan hirveästi kiitoksia suosikkeihisi pääsemisestä, toi tuntuu oikeasti niin kauhean hyvältä! Kiitoksia kun oot jaksanu kommentoida mun postauksiin ja nyt vielä tämä! Vielä kerran kauheasti kiitoksia <3
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo huulipuna on kyllä ihana, Viva la Divan tuotteet on oikeasti hyviä hinta-laatusuhteeltaan! Oi voi, itse ajoitin kirjan hommaamisen juuri joululle, sitä aloin sittem aattoiltana lukemaan, tykkäsin paljon!

   Älä minua kiittele! Sun blogia on ollut tosi kiva seurailla, niinkuin jo tuolla mainitsin, on tosi kivaa vaihtelua lukea sun blogia kaikkien hevosjutttujen keskellä! <3

   Poista
 2. Hiii, kiitos maininnasta! :D Luin tämän kerran läpi ja vasta luettuani tajusin, että oma blogi vilahti tuolla :D Vissiin vähän väsynyt...

  Mutta mä tykkään tälläisestä yksinkertaisesta suosikkilistauksesta! Musta tässä on kivasti vähän kaikkea ja erilaisia juttuja :) Jos tekisin itse näitä, menisin varmasti aikalailla samalla kaavalla! Tosin en lue, joten kirjat jäisivät kyllä näyttämättä.. :D

  Mutta kiitoksia vielä ja tsemppiä teille hyvien treenien jatkoon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! No, hyvä että huomasit! :D

   Hyvä jos tälläinen malli miellyttää! Itsekin tykkään lukea sellaisia missä on vähän kaikkea, mutta ajattelin, että tämä olisi jotenkin tosi sekava! :D No, yritänpä jatkaa tällaisella linjalla!

   Kiitos tsempeistä! Ja älä minua kiittele maininnasta, minun pitäisi kiittää sinua siitäkin, että kirjoitit postauksen. :D

   Poista
 3. Minusta sä voisit ihan hyvin tehdä vaikka joka kuukaudelta molemmat, sekä lifestylen, että heppajutut, oli ne sitten samassa tai eri postauksissa :)! Jos on paljon asiaa, niin voihan sitä tosiaan tehdä sekä kuukauden lifestyle/blogi-suosikit, ja kuukauden heppa/blogi-aiheiset suosikit, tai jos jommasta kummasta ei nyt niin ole sanottavaa, niin voihan kuukaudet myös vuorotella, että helmikuu vaikka heppajuttuja ja maaliskuusta lifestyle :) Voisihan sitten kirjoitella postauksiin myös siltä "välistä jääneeltä" kuukaudelta juttuja, jos olisi jotakin, mitä haluaisi kertoa :) Minusta nämä postaukset eivät kyllä ole yhtään sekavia näinkään, kun blogissa kuitenkin on sekä lifestyleä, että heppajuttuja, niin miksei kuukauden suosikeissakin voisi olla! :) liian pitkää postausta en minä ole koskaan nähnyt missään blogissa suosikkeja listatessa, joten rohkeasti voit lytätä nämä samaankin postaukseen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli jatkan jatkossakin jotenkin näin! Hyvä, että miellyttää näinkin ja saan tehtyä edes jonkunnäköisen, järkevän suosikkilistauksen! :D

   Poista