Muut sivut

lauantai 4. maaliskuuta 2017

Pikainen viimehetken ilmoitus!

Ensinnäkin, olen syvästi pahoillani että ilmoitus tästä tulee näin myöhään, vähän venähti asian hoitaminen, päättäminen ja äänestyksen järjestäminen. Toivon kuitenkin, että mahdollisimman moni on huomannut äänestyksen blogin sivupalkissa ja antanut oman äänensä, sillä nyt olen päättänyt järjestää Snapchattiin my dayn huomisista kisoista, tämä vaihtoehto sai kaikista eniten ääniä. Eli siis: jokainen jota kiinnostaa kisapäivän my day, käykääpäs addaamassa @aada_ro, jotta pääsette seuraamaan meidän kisapäivää!

Pyydän anteeksi vielä kahta asiaa: ensinnäkin sitä, etten ehtinyt tekemään omaa käyttäjää heppajutuille, ja tungen nämä videot "oikealle" käyttäjälleni. Toisekseen, kyllä, kärsin hyvin syvistä tunnontuskista, kun joudun julkaisemaan näin huonosti järjestetyn, lyhyen ja merkityksettömän postauksen, mutta toivottavasti ymmärrätte! Nyt siis: käykääpäs addaamassa käyttäjä ja seurailkaa huomista päivää sitä kautta: toivottavasti saan ensi kerralla hoidettua tämän aikaisemmin ja huolellisemmin!

2 kommenttia:

 1. Voi ei äänestin kyllä My dayta videona :o Mutta kävin nyt addaamassa siut snäpissä niin onneksi kerkee näkemään silti hyvin, miten teillä oikein meneekään! :)
  Toivottavasti teet myös ihan normi postauksenkin kisoista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, voi harmi! No, hyvä että pääset kuitenkin näkemään, jos ensi kisoista toteutetaan sitten eritavalla!
   Tavallinen postaus tulossa myös! ;)

   Poista