Muut sivut

perjantai 2. kesäkuuta 2017

I can't tell where the journey will end...

...but I know where to start. Ja me aloitettiin tasan vuosi sitten, 2.6.2016

5.6.2016

24.6.2016

3.7.2016

 26.8.2016 (eikä muuten ole vain tilannekuva huonosta hetkestä, vaikka siltä näyttääkin)

 9.10.2016

Tammikuu 2017

 19.4.2017


 13.5.2017

Aivan käsittämättömän pitkä matka on kuljettu ja vielä paljon pidempi on edessä. Monet itkut on itketty, naurut on naurettu, monesti ollaan onnistuttu ja monesti meinattu luovuttaa. On luotettu, selvitty, rakastettu, hymyilty, ja pelastettu päiviä. On sanottu, että me epäonnistutaan, on epäonnistuttu, on noustu. On näytetty, että meistä on johonkin ja meistä tulee jotakin. On aloitettu alusta, on osoitettu epäilijöille, että he ovat väärässä. On todettu, että tämä on nyt tässä, on muutettu mieltä, on hämmästytty kehityksestä. Ja nyt viime aikoina, on hypätty, on muututtu, on näytetty välähdyksiä hyvästä tulevaisuudesta. 

Mutta, ennen kaikkea muuta: Vaikka kuinka paljon olen vihannut, itkenyt ja kiljunut, vaikka kuinka paljon on sattunut... No, olen rakastunut tähän eläimeen, sen kanssa työskentelyyn ja löytänyt sen hevosen, jonka kanssa onnistun. Paha sanoa vielä varmaksi, mutta mahdollisesti minun "se tietty hevonen". Elämäni hevonen.

17.6.2016

13.5.2017

"Life is all about choices. Play it safe and be good, or take chances and be great. But remember, that greatness begins at the end of your comfortzone, and so does life."


Aada ja Wony, 2.6.2016->

11 kommenttia:

 1. Tosi ihana postaus! Tuo teidän kehitystarina on kyllä hieno, ja mikä parasta- jatkoa seuraa! :) Helpoin teidän tie ei ole ollut, mutta mikä ei tapa, se vahvistaa, ja vahvoja te todentotta olette! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, hyvä jos miellytti! <3 Varsinkin tämä viimeaikojen kehitys on lyönyt itsenikin ällikällä, oltiin mm. viikko sitten estevalkassa ja pistettiin yhteiset este-ennätykset uusiksi! Jos se olis helppoo, kaikki tekis nii. ;)

   Poista
 2. Oi kuinka ihanan postaus jälleen kerran ja niin kaunis vika kuva! Tuokoon tulevaisuus teille paljon onnellisia hetkiä ja uusia muistoja♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana, kiitos! Näin toivotaan! <3 Ja tuo vika kuva on minunkin suosikkeja! <3

   Poista
 3. Katsoinkin jo aikaisemmin päivällä, että teillä on vuosipäivä. Ja hirmuisesti ootte kyllä kehittyneetkin vuodessa! Ei muuta kuin tsemppiä tulevaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ollaan, työ ei ole ollut turhaa! Kiitokset tsempeistä! <3

   Poista
 4. Superihana postaus, onnea vuosipäivän johdosta :)

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus! Ootte upea pari, onnea ja menestystä jatkoon. ^ ^ ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kiitos ihan todella paljon! <3

   Poista
 6. Aivan super super paljon onnea teille yhteisestä vuodesta vaikka minä pari päivää jäljessä tulenkin! <3
  Todella huikea kehitys teillä on kyllä jo vuoden aikana ollut ja ihan hyvä, ettet niitä hanskoja tiskiin heittänyt vaikka niin uhkasitkin tehdä! Kyllä teillä tulee olemaan tulevaisuus vielä niin valoisa :) <3

  VastaaPoista