Muut sivut

torstai 23. marraskuuta 2017

Ennen kuin tuli talvi

Moni saattoikin jo huomata, että blogiin on rantautunut uusi ulkoasu. Sen sijaan joltakin saattoi jäädä huomaamatta, että ulkoasussa vihaltavat kuvat eivät ole vilahtaneet blogissa aikaisemmin - kyllä, minulla on kokonainen kansiollinen julkaisemattomia syyskuvia koneellani! Ne ovat jääneet hieman lojumaan, sillä olen odottanut josko saisin laitettua niitä johonkin järkevään postaukseen. Nyt kuitenkin alkaa näyttää siltä etten kiireiltäni ehdi loihtimaan kuvien sekaan tarinaa ja on korkea aika julkaista kuvat täällä - onhan ulos jo satanut luntakin useampaan kertaan! 

Nyt voimme vain toivoa, että märkä ja pimeä syksy alkaisi pikkuhiljaa väistymään tieltä ja tekisi tilaa talvelle, sekä pysyvälle lumelle. Itse olen ehdottomasti enemmän talvi-, kuin syksyihminen ja valitsen lumen milloin tahansa taivaalta tippuvan veden tilalle! Vaikka kuinka toivon, että syksy olisi jo paketoitu, otetaan vielä yksi paluu siihen ennen talven saapumista näiden kuvien muodossa! Oli ihanaa saada pitkästä aikaa myös ratsastuskuvia kun isäni tuli tallille kameran kanssa. Onnistuimme myös kerrankin poseeraamaan Wonyn kanssa kuvissa kunnolla ja näinpä saimmekin jopa ihan kivoja kuvia!

 1.

 2.

 3.

 4.

 5.

 6.

 7.

 8.

9.

10.

Nyt on vielä pakko sanoa loppuun, että postauksia ei ole tullut lähes lainkaan vain sen kiireen takia. Blogissa on monta asiaa kesken ja yritän parhaani mukaan saada toteutettua joulukalenterin, mutta on mahdollista että virallinen joulukalenteri jää tältä vuodelta. Parhaani yritän, mutta mitään en lupaa. Paljon on jäänyt kertomatta blogiin ja on paljon mistä en voi vielä kertoa, sillä mikään ei ole varmaa eikä selvää. Odotan sitä hetkeä kun saan taas kirjoittaa suuni ja sieluni puhtaaksi ja mahdollisesti katkaista blogia koko tämän vuoden piinanneen hiljaisuuden. Rakastan kirjoittamista, se ei vain ole vielä mahdollista.

Tämä on luultavasti viimeinen postaus ennen sunnuntain ensimmäistä adventtia ja projektini alkua. Sitä seuraava viikko voi myös olla melko hiljainen, mutta sitten alkaakin jo joulukuu ja kalenteri jos saan vain asiani järjestettyä. Tämän pikapostauksen ehdin kirjoittaa muiden lomassa kun olin koko eilisen kuumeessa ennen tallille lähtöä, mutta kuten jo sanoin, joulukuussa on luvassa jo paljon enemmän materiaalia, samoin kuin varmaankin heti alkuvuodesta 2018! Vielä pieni hetki!

Otitko sinä syyskuvia?
Mikä on suosikkisi postauksen kuvista?
Pidätkö uudesta ulkoasusta?

4 kommenttia:

 1. Ihana uusi ulkoasu, varsinkin banneri on niin kiva! Oonkin oottanut, että saisin kuulla susta! Jospa pian pääsisit jakamaan ne asiat, jotka sinulle on tämän hiljaisuuden aikana tapahtunut :) Täällä on jo kunnolla lumi maassa ja pakkastakin on yli -10, joten talvihan se sieltä selvästi on tulossa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva jos säkin tykkäät tästä ulkoasusta! Mä yritän mahdollisimman pian päästä kirjoittamaan kaiken selväksi, mutta se menee varmaankin tammikuulle asti joulukalenterin ja ihan vain asioiden yleisen epäselvyyden takia. Mutta eiköhän se tästä vielä! Täällä ei ole lumi vielä jäänyt kunnolla maahan, sitä sataa aina ihan reilusti, mutta seuraavana päivänä sataa taas vettä ja lumi vain sulaa ja jäätyy, sitten sama toistuu! :D

   Poista
 2. Oi ihania kuvia! Mekin otettiin jonkunlaisia syyskuvia, mutta blogiin asti ne eivät ole päässeet niinkuin ei mikään muukaan viimeisen puolen vuoden aikana... Ennen lukioon lähtöä olin vielä siinä uskossa että ehdin kyllä panostaa kouluun, Nanan valmentautumiseen ja kisaamiseen ja vielä blogiin, mutta eihän se ihan niin mennyt :D Ole onnellinen kun ehdit vielä pitämään blogia, etkä ole vielä ”joutunut” siirtymään instagramin puolelle! Tämä uusi ulkoasu on muuten tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanaa jos säkin tykkäät! Kiva jos tekin otitte syksykuvia, mutta tosi ikävää kuulla, ettei sulla ole oikein riittänyt aikaa blogille... Se alkaa jo pikkuhiljaa olemaan tuttu tunne tämänkin ruudun takana. :/ Paljon olen joutunut pohtimaan juurikin tuota omaa jaksamistani ja ajankäyttöä ensi vuodelle, nyt olen viimeinkin päätynyt jonkinnäköiseen ratkaisuun joka hajottaa paljon, mutta on varmasti oikea.

   Poista