Muut sivut

tiistai 3. huhtikuuta 2018

Mikä minusta tulee isona?

1. Tampereen klassillinen lukio, lukion luonnontiedelinja
2. Tampereen yhteiskoulun lukio, lukion ilmaisutaitolinja
3. Tampereen klassillinen lukio


Minä olen lupaillut teille postausta liittyen yhteishakuun ja opiskeluun viime syksystä lähtien. Tämän postauksen kirjoittaminen kuitenkin lykkääntyi ja lykkääntyi enkä millään saanut tekstiä aikaiseksi, kunnes sitten yhtäkkiä tajusin, että hetkinen, yhteishaku oli ja meni enkä ole blogiin kirjoittanut aiheesta sanaakaan! Aloin viimein kaavailemaan postausta päässäni, kunnes tulin ajatelleeksi toista toteutusmuotoa. Sitten vaadittiin enää pikainen gallup eri kanavien kautta, jonka jälkeen pääsinkin höpöttelemään tästä aiheesta - kyllä, nimenomaan höpöttelemään. Sillä tämä postaus ei olekaan postaus, tämä on video.

Pahoittelen videon laatua (luokkaa peruna), sekä melko simppeliä, pikaista ja yksinkertaista editointia, pääasia on nyt se, että saan videon ja tämän asian julki. Juttua olisi riittänyt vaikka kuinka pitkälle ja jouduin karsimaan aika paljon materiaalia pois, toivottavasti jaksatte katsoa nyt näinkin "pitkän" videon. On muuten aika kovat paineet nyt julkaisun hetkellä, en ole edes varma olenko ennen puhunut videolla blogissa! 

Palautetta olisi ihana saada, samoin kuin vastaukset videon lopussa oleviin kysymyksiin. Oliko video ihan huono idea, vai katsoisiko niitä kenties jopa useamminkin? Nyt päästän teidät videon pariin, nauttikaa! Tai no, otetaan tuo viimeisin pois - kunhan katsotte ja asia tulee selväksi! :D


2 kommenttia:

 1. Kivalta vaikuttaa tämä sinun blogisi! :) Ja toivotaan, että pääset yhteishaussa ensimmäiseen hakutoiveeseesi! Videot silloin tällöin tuovat blogiin kivan lisäsisällön, mutta kannattaa muistaa, että ei liian usein! :)

  www.hennam.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Olen ihan samaa mieltä tuosta, että videot tuovat kivaa vaihtelua aina välillä! :)

   Poista