Muut sivut

Banneripaja

Minulta voi siis tilata bannereita, jotka eivät maksa mitään. Teossa kestää n. 1-7 päivää. Voit lähettää minulle mieluiten yli 5 kuvaa sähköpostiin, aadanbannerit@gmail.com. Teen bannerini Gimpillä. Teen bannereita myös muihin blogeihin, vaikkei olisikaan hevosblogi. Alla jotain tekeleitäni.

Teen myös kokonaisia ulkoasuja ilmaiseksi. Ihmeitä en osaa, mutta taustat osaan tehdä, osaan myös leikkiä CSS-koodeilla, eli kaikki perusjutut onnistuu. Sähköpostia voi laittaa samaan osoitteeseen, jolloin minulle voi laittaa tarkemmat tiedot ulkoasusta.

Kun laitat minulle sähköpostia, kerrothan seuraavat asiat minulle:

-bannerin koko*
-värimaailma
-voiko olla läpinäkyvä
-tekstit, osoite, yms.*
-muut toiveet
-jokin valitsemasi esimerkkibanneri alta, jonka mallinen olisi kiva

* merkityt pakollisia. Muista, että mitä tarkemmat ohjeet annat, sitä enemmän lopputulos luultavasti miellyttää. 12 kommenttia:

 1. Voikko tehä mulle bannerin?? Laitan kuvia s.postiin☺

  VastaaPoista
 2. Hei Aada! Kyselisin samaa, kuin edellinen kommentoija :) Voisitko tehdä blogiini bannerin? Kuvia voisin laitta sähköpostiin. Voisin keksiä ja liittää tuollaisen iskulauseen sitten sähköpostiin kuvien mukana, kun en ole tuollaista vielä päättänyt ja se olisi kiva? :) Miten on? Ja mihin osoitteeseen kuvat laittaisin?

  VastaaPoista
 3. Hups. Tuossahan onkin jo tuo osoite :). Minäpä laitan kuvia.

  VastaaPoista
 4. Saanno kysyä että miten olet tehnyt nuo ns roiskeet esim. vikassa bannerissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gimpissä ainakin on erilaisia brusheja, joilla voi tehdä erilaisia kuvioita. Valitsee vaikkapa maalaustyökalun, ja selaa brusheista mieleisen. Gimpissä on valmiina melko monia yksinkertaisia brusheja, kuten juurikin nuo roiskeet, mutta jos haluaa esim. kukkia, tai muita "koristeita", joita olen käyttänyt joissakin bannereissa, täytyy ne ladata netistä. :)

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehdä! Laita vaan tiedot ja kuvat sähköpostiin. :)

   Poista
 6. Moikka! Pystyisitkö tehdä blogilleni ulkoasua? Laita sähköpostia osoitteeseen idan.heppajutut@gmail.com jos pystyt tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä minulla on valitettavasti kohtalaisen paljon menoa muuten elämässä, voi olla että ulkoasun tekeminen venyisi vähän. Voin tietysti tehdä jos ei ihan täysi tulipalokiire ole, saattaisi tosin kyllä venyä sinne syyslomalle tai pidemmälle.

   Poista
  2. Käykö jos laitan sähköpostilla tiedot, ja teet miten kerkiät, ei ole mikään kauhea kiire?. :)

   Poista
  3. Juu laita! Voin yrittää tässä taiteilla jotain, mutta viimeistään lomalla ja joulukuun puolella on aikaa!

   Poista